Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tom (53) er i Finnmark på 13. døgnet: - Jeg begynner å bli jævlig lei

Først var Tom Wangsholm værfast på Nordkapp. Nå er han flyfast i Kirkenes.

STANG UT: Tom Wangsholm har vært i Finnmark i 13 dager på grunn av været. Nå sitter han på flyplassen i Kirkenes og venter på flyet. Foto: Privat
STANG UT: Tom Wangsholm har vært i Finnmark i 13 dager på grunn av været. Nå sitter han på flyplassen i Kirkenes og venter på flyet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mossingen Tom Wangsholm (53) skulle i går ta flyet fra Kirkenes til Oslo Lufthavn, men Norwegian-flyet ble kansellert på grunn av det dårlige været.

I dag er flyet hans igjen forsinket.

- Jeg begynner å bli dritt lei, sier Wangsholm til Dagbladet.

Kjørte til Nordkapp

Før påske kjørte han 2300 kilometer opp til Nordkapp for å utføre arbeid i Nordkapphallen, men på grunn av stengte veier ble han sittende værfast helt alene.

Søndag kveld, etter ti dager alene på Nordkapp, ble han hentet ut med helikopter til Honningsvåg. Fra Honningsvåg tok han den 18 timer lange turen med Hurtigruta til Kirkenes, hvor han mandag skulle fly hjem til familien i Moss. Men slik gikk det ikke. Tirsdag var han fortsatt i Kirkenes. Det er han også i dag.

- Det blir snart en stående vits. Jeg lurer på om de holder oss for narr. Hadde jeg tatt Hurtigruta til Trondheim, hadde jeg vært framme der i dag, sier han.

Utsatt til i ettermiddag

Tidlig i morges fikk Tom en SMS fra Norwegian der han ble opplyst om at flyet han skulle ta klokka 07 i morges er blitt utsatt på grunn av at kabinpersonalet trenger hviletid. Flyet er nå utsatt til klokka 16.40.

Det går andre fly fra flyplassen i Kirkenes i dag, som et SAS-fly. Han sier at det var fristende, men velger å vente.

- Det var ett sete igjen og det kostet 3500 kroner. Det er uaktuelt når mitt går fire timer etterpå, sier han.

Trolig ikke utsatt igjen

Astrid Mannion-Gibson, pressevakt i Norwegian, sier til Dagbladet at flyet til Tom Wangsholm ble kansellert mandag og tirsdag på grunn av været.

Hun sier at flyet i dag ble utsatt på grunn av lovpålagt hviletid for kabinansatte.

- Jeg har ikke fått noen indikasjoner på at flyet som er blitt utsatt til i ettermiddag blir kansellert igjen, sier pressevakta til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling