Tom Hagen snakker ut

Snakker ut overfor NRK på dagen to år etter at kona Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

FORSVUNNET: Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Her med ektemannen Tom Hagen. Foto: Privat
FORSVUNNET: Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Her med ektemannen Tom Hagen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Drapssiktede Tom Hagen snakker ut Dagsrevyen klokka 19.00 lørdag kveld, på dagen to år etter at kona Anne-Elisabeth forsvant.

Det er første gang Tom Hagen snakker med pressen siden hans kone forsvant 31. oktober 2018. Politiet mener Anne-Elisabeth Hagen er drept, og Tom Hagen er siktet for drapet.

- Det har vært to vanskelige år. Tomhet er et ord. Hun skulle vært her, men det er hun ikke, sier Hagen.

TOM HAGEN: Politiet skriver i en pressemelding at de ikke lenger begjærer Tom Hagens hus beslaglagt. Foto: NTB Vis mer

- Fantastisk menneske

Han omtaler kona som en som har vært en bra person for ham i livet. Han sier de har opplevd opp- og nedturer, og at han ikke var klar over disse angivelige separasjonspapirene hun har skrevet under på før han fikk se dem under etterforskningen.

- Hun er et fantastisk fint menneske, sier Hagen, som stopper opp flere ganger i intervjuet.

Han forteller videre om dagen kona forsvant. Han var på jobb, og lovet kona å ringe klokka 10. Da tok hun ikke telefonen, sier Hagen. Han forteller at han forsøkte mange ganger, og fikk en dårlig magefølelse. Da dro han hjem, der kona ikke var å finne.

Idet han leser opp trusselbrevet, stopper Hagen opp og må ta en ny pause.

- Nei

Han snakker videre om pågripelsen 28. april i år, noe han omtaler som et sjokk. Hagen sier han hadde et godt forhold til politiet før dette.

- Har du gjort det? spør NRK.

- Nei.

- Har du hatt noen rolle i forsvinningen?

- Nei, det har jeg ikke hatt. Han sier det er vanskelig å ta for gitt at folk skal tro på ham. Men han vet at de rundt ham tror på ham, sier Hagen.

- Det eneste jeg tror på, er at rettferdigheten seirer til slutt.

Bistandsadvokat for Hagen-barna, Ståle Kihle, ønsker ikke å kommentere saken overfor Dagbladet lørdag kveld. Dagbladet har også forsøkt å komme i kontakt med Hagens advokat Svein Holden, foreløpig uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer