Tom Hagen utlover dusør

Vil gi ti millioner for opplysninger som fører til at Anne-Elisabeth blir funnet.

EKTEPAR: Tom Hagen og Anne-Elisabeth var gift i 49 år før hun forsvant. Nå er han siktet for drap, men nekter straffskyld. Foto: Privat
EKTEPAR: Tom Hagen og Anne-Elisabeth var gift i 49 år før hun forsvant. Nå er han siktet for drap, men nekter straffskyld. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Drapssiktede Tom Hagen (70) utlover en dusør på ti millioner kroner for tips som kan føre til at Anne-Elisabeth Hagen blir funnet.

Det bekrefter forsvarer Svein Holden til Åsted Norge.

- Fokuset er utelukkende å finne Anne-Elisabeth Hagen. Det er ingen betingelser om at gjerningspersoner skal bli identifisert og dømt for at utbetalingen skal skje, sier Holden i intervjuet.

Han forklarer at tips av substans vil bli videreformidlet til politiet, som skal foreta videre etterforskning av tipset.

- Hele familien støtter denne beslutningen fullt ut. Dette gjør vi i håp om å finne Lisbeth, sier bistandsadvokat Ståle Kihle til Dagbladet.

Tom Hagen ble pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap på kona 28. april. Etter ti dager i isolasjon i Oslo fengsel, konkluderte Eidsivating lagmannsrett med at det ikke var skjellig grunn til mistanke mot ham og han ble løslatt.

Han nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre.

En 32 år gammel mann, kjent i media som «kryptomannen», er siktet for bortføring i forbindelse med forsvinningen.

Dusøren har fått tidligere politimann Jørn Lier Horst til å reagere. Under Åsted Norge-sendingen sier han at Hagen nå setter seg i en posisjon der han kan velge hvilke tips som skal sendes videre til politiet eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer