EKTEPAR: Tom Hagen og Anne-Elisabeth var gift i 49 år før hun forsvant. Nå er han siktet for drap, men nekter straffskyld. Foto: Privat
EKTEPAR: Tom Hagen og Anne-Elisabeth var gift i 49 år før hun forsvant. Nå er han siktet for drap, men nekter straffskyld. Foto: Privat Vis mer

Tom Hagen utlover dusør

Vil gi ti millioner for opplysninger som fører til at Anne-Elisabeth blir funnet.

Publisert

Drapssiktede Tom Hagen (70) utlover en dusør på ti millioner kroner for tips som kan føre til at Anne-Elisabeth Hagen blir funnet.

Det bekrefter forsvarer Svein Holden til Åsted Norge.

- Fokuset er utelukkende å finne Anne-Elisabeth Hagen. Det er ingen betingelser om at gjerningspersoner skal bli identifisert og dømt for at utbetalingen skal skje, sier Holden i intervjuet.

Han forklarer at tips av substans vil bli videreformidlet til politiet, som skal foreta videre etterforskning av tipset.

- Hele familien støtter denne beslutningen fullt ut. Dette gjør vi i håp om å finne Lisbeth, sier bistandsadvokat Ståle Kihle til Dagbladet.

DETTE SKJEDDE: Tom Hagen ringte Anne-Elisabeth åtte ganger den dagen hun forsvant. I denne videoen får du detaljene fra alt det andre som skjedde den dagen. Video: Marie Røssland Vis mer

Tom Hagen ble pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap på kona 28. april. Etter ti dager i isolasjon i Oslo fengsel, konkluderte Eidsivating lagmannsrett med at det ikke var skjellig grunn til mistanke mot ham og han ble løslatt.

Han nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre.

En 32 år gammel mann, kjent i media som «kryptomannen», er siktet for bortføring i forbindelse med forsvinningen.

Dusøren har fått tidligere politimann Jørn Lier Horst til å reagere. Under Åsted Norge-sendingen sier han at Hagen nå setter seg i en posisjon der han kan velge hvilke tips som skal sendes videre til politiet eller ikke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer