SAVNET:  Magnar Johannessen Grødem (30) er meldt savnet etter han ikke kom tilbake fra en padletur i påsken. Foto: Politiet
SAVNET: Magnar Johannessen Grødem (30) er meldt savnet etter han ikke kom tilbake fra en padletur i påsken. Foto: PolitietVis mer

Tom kajakk funnet i Boknafjorden

Politiet organiserer nå et strandsøk i området etter savnede Magnar Johannessen Grødem (30).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Kajakken til den 30 år gamle savnede kajakkpadleren Magnar Johannessen Grødem ble funnet i Boknafjorden torsdag formiddag. Politiet organiserer nå et strandsøk i området.

Hovedredningssentralen Sør-Norge fikk melding om at noen hadde sett en tom kajakk klokken 9.45 torsdag formiddag.

- Observasjonen ble gjort nordøst for Arsvågen ferjeleie. Politiet har vært på stedet og funnet kajakken. Beskrivelsen av den samstemmer med den beskrivelsen vi har av kajakken som mannen brukte da han dro fra Stavanger langfredag, sier pressetalsmann Einar Knudsen ved Hovedredningssentralen til NTB.

Politiet vil nå organisere et strandsøk i området der kajakken ble funnet, mens Hovedredningssentralen legger opp til et nytt søkeområde på sjøen.

- Vi fortsetter søket med full styrke. Mannen var godt sjøvant og hadde med seg både redningsvest og overlevingsdrakt. Med tanke på at det har vært godt vær i området i påskehelgen, fortsetter vi søket med håp om at han kanskje har kommet seg i land på en holme eller lignende, sier Knudsen.

Marinefregattene KNM Fridtjof Nansen og KNM Helge Ingstad har sammen med et redningshelikopter deltatt i letingen siden onsdag kveld.

30-åringen skulle langfredag padle fra Stavanger til sin bror i Haugesund. Mannen ble meldt savnet da han ikke kom på jobb onsdag. (NTB)