Svulst på hjernen:

Tom Ole lever på lånt tid: - Slik er livet med hjernesvulst

Statistikken kjemper mot 48 årige Tom Ole, men selv etter to operasjoner i hjernen ser han lyst på livet.

VIL FORTELLE: Tom Ole Seljordslia fra Notodden vil sette lys på de kreftformene med dårlig prognose. Selv har han blitt operert for hjernesvulst to ganger og får nå cellegift.
VIL FORTELLE: Tom Ole Seljordslia fra Notodden vil sette lys på de kreftformene med dårlig prognose. Selv har han blitt operert for hjernesvulst to ganger og får nå cellegift. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En frisk tirsdag i februar møter Tom Ole Seljordslia og samboer Gunn Torhild Leiulfsrud fra Notodden Dagbladet på Grünerløkka i Oslo. Tom Ole er i godt humør, smiler og prater lett. Sett utad kan man ikke ane at han er alvorlig syk. I dag vil han fortelle åpenhjertig om sitt liv med svulst på hjernen.

Trodde det var hjertet

I 17 måneder gikk Tom Ole med symptomer på noe han selv trodde at hadde med hjertet å gjøre. Familien har en historikk med hjertesykdommer, han stresset mye, trente ikke, og kostholdet var så som så.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer