Svulst på hjernen:

Tom Ole lever på lånt tid: - Slik er livet med hjernesvulst

Statistikken kjemper mot 48 årige Tom Ole, men selv etter to operasjoner i hjernen ser han lyst på livet.

VIL FORTELLE: Tom Ole Seljordslia fra Notodden vil sette lys på de kreftformene med dårlig prognose. Selv har han blitt operert for hjernesvulst to ganger og får nå cellegift.
VIL FORTELLE: Tom Ole Seljordslia fra Notodden vil sette lys på de kreftformene med dårlig prognose. Selv har han blitt operert for hjernesvulst to ganger og får nå cellegift.Vis mer

En frisk tirsdag i februar møter Tom Ole Seljordslia og samboer Gunn Torhild Leiulfsrud fra Notodden Dagbladet på Grünerløkka i Oslo. Tom Ole er i godt humør, smiler og prater lett. Sett utad kan man ikke ane at han er alvorlig syk. I dag vil han fortelle åpenhjertig om sitt liv med svulst på hjernen.

Trodde det var hjertet

I 17 måneder gikk Tom Ole med symptomer på noe han selv trodde at hadde med hjertet å gjøre. Familien har en historikk med hjertesykdommer, han stresset mye, trente ikke, og kostholdet var så som så.

Tom Ole la merke til at hjerterytmen hans var høy, at mat smakte og luktet annerledes enn før, han var kvalm og hadde mye hodepine. I tillegg fornemmet han ofte en «blitz», som et slags lyn.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.