Tom valgte å være fullstendig ærlig i nekrologen etter datteras overdose

Nektet å pynte på sannheten.

DØDE MED HEROINSPRØYTA I ARMA: Molly Parks fra USA døde forrige uke etter en overdose på et restauranttoalett. Det fikk faren til å skrive en gripende nekrolog. Foto: Privat
DØDE MED HEROINSPRØYTA I ARMA: Molly Parks fra USA døde forrige uke etter en overdose på et restauranttoalett. Det fikk faren til å skrive en gripende nekrolog. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nekrologer er ofte en måte å utelukkende minnes ens nærmestes beste sider og egenskaper etter at de har gått bort.

Det føltes feil for Tom Parks fra Maine i USA.

Etter at dattera Molly Parks (24) tok en fatal overdose heroin sist torsdag, valgte han å være helt ærlig om dødsårsaken overfor omverdenen.

- Dattera mi Molly Parks gjorde mange gode valg i løpet av sitt korte liv, men hun tok også noen dårlige avgjørelser. Hun forsøkte å kjempe mot avhengigheten på sin egen måte, men i går tok kampen slutt på et restauranttoalett etter ei sprøyte heroin. Hele familien prøvde å hjelpe henne med å vinne mot avhengigheten, men vi klarte ikke å finne en måte som fikk den til å forsvinne for godt. Vi kommer alltid til å savne henne og elske henne. Hvis du har en venn eller et familiemedlem som sliter med narkotikaavhengighet, gjør alt dere kan for å støtte. Kanskje det vil hjelpe for deres kjære. Det gjorde bare ikke det for min datter. Jeg håper hun nå kan finne den freden som hun ikke fant her på jorda, skrev han i et minneord på Facebook, som han senere publiserte som en nekrolog. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer