DØDE MED HEROINSPRØYTA I ARMA: Molly Parks fra USA døde forrige uke etter en overdose på et restauranttoalett. Det fikk faren til å skrive en gripende nekrolog. Foto: Privat
DØDE MED HEROINSPRØYTA I ARMA: Molly Parks fra USA døde forrige uke etter en overdose på et restauranttoalett. Det fikk faren til å skrive en gripende nekrolog. Foto: PrivatVis mer

Tom valgte å være fullstendig ærlig i nekrologen etter datteras overdose

Nektet å pynte på sannheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nekrologer er ofte en måte å utelukkende minnes ens nærmestes beste sider og egenskaper etter at de har gått bort.

Det føltes feil for Tom Parks fra Maine i USA.

Etter at dattera Molly Parks (24) tok en fatal overdose heroin sist torsdag, valgte han å være helt ærlig om dødsårsaken overfor omverdenen.

- Dattera mi Molly Parks gjorde mange gode valg i løpet av sitt korte liv, men hun tok også noen dårlige avgjørelser. Hun forsøkte å kjempe mot avhengigheten på sin egen måte, men i går tok kampen slutt på et restauranttoalett etter ei sprøyte heroin. Hele familien prøvde å hjelpe henne med å vinne mot avhengigheten, men vi klarte ikke å finne en måte som fikk den til å forsvinne for godt. Vi kommer alltid til å savne henne og elske henne. Hvis du har en venn eller et familiemedlem som sliter med narkotikaavhengighet, gjør alt dere kan for å støtte. Kanskje det vil hjelpe for deres kjære. Det gjorde bare ikke det for min datter. Jeg håper hun nå kan finne den freden som hun ikke fant her på jorda, skrev han i et minneord på Facebook, som han senere publiserte som en nekrolog

Inne i en god periode Molly Parks ble uteksaminert fra Old Orchard High School i 2009, og var innrullert ett år ved Southern Maine Community College, før avhengigheten tok over.

Til det siste var hun ansatt som pizzabud ved Portland Pie Co. i Manchester. Hun var glad i teater, mote, litteratur - spesielt Harry Potter - og vil ifølge faren alltid bli husket for hennes fryktløshet og røde leppestift. 

Ifølge Tony Parks var dattera inne i en god periode i tida før hun døde. Bare fem dager før hun ble funnet livløs med sprøyta i armen, hadde hun vært på besøk hjemme hos faren i Maine.

- Hun var her mandagen før hun døde og så fantastisk ut. Men det er jo vanskelig, selvfølgelig, og hun hadde et tilbakefall, sier Tony Parks til Washington Post.

Mottar kondolanser og ros Overfor avisa forklarer han hvorfor han valgte å ikke pynte på sannheten da han mistet dattera.

- Jeg ser mange nekrologer fra familier som har mistet personer i 20- og 30-åra, der alle skriver at de døde plutselig. Men det er sjeldent sant. Det har jeg førstehåndserfaring med, sier Parks.

Nå mottar han kondolanser og ros fra hele landet, ifølge Washington Post.
 
- Mange av de har takket meg for å være åpen om problemene Molly gikk gjennom.