Tømmer butikkhyllene før «Snowmageddon»

Newyorkerne hamstrer nødvendige varer, og forbereder seg på å snø inne.

IKKE REDD: Kathy Thomas (81) tror ikke årets snøvær i New York blir like ille som stormen de opplevde i 1947. Likevel har hun kjøpt inn litt ekstra vann og tørrvarer for sikkerhets skyld. Foto:   Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
IKKE REDD: Kathy Thomas (81) tror ikke årets snøvær i New York blir like ille som stormen de opplevde i 1947. Likevel har hun kjøpt inn litt ekstra vann og tørrvarer for sikkerhets skyld. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK/OSLO (Dagbladet): Kathy Thomas (81) var blant de mange newyorkerne som i dag strømmet til matbutikkene for å hamstre varer før uværet.

Inne i butikkene begynte hyllene raskt å tømmes mens endeløse køer strakte seg gjennom butikklokalene. Alle er blitt oppfordret til å kjøpe inn litt ekstra vann og mat før uværet som er ventet å skape kaotiske tilstander i verdensmetropolen og resten av det nordøstlige USA.

- Jeg er ikke bekymret. Du husker kanskje ikke snøstormen vi hadde i 1947? Da kom det så mye snø at broren min og jeg kunne gå rett ut av vinduet i første etasje og over til vinduene på nabobygget. Så ille tror jeg ikke det blir i år, sier Thomas til Dagbladet.

Snøværet blir stadig tettere, og hun har med seg en trillevogn full av varer.

- Jeg kjøpte stort sett bare det jeg trengte, og litt ekstra vann og tørrvarer, sier hun.

Kan bli tidenes verste Skal vi tro meteorologene kan snøstormen bli minst like ille som den Kathy Thomas opplevde som ung jente i 1947.

Nordøstkysten av USA venter nå på det som omtales som tidenes snøstorm, som etter alle solemerker blir den verste dette århundret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.