Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tømmerbil brant opp

Drama i Buskerud.

I LYS LUE: Trekkvogna på vogntoget ble totalskadd i brannen, mens hengeren kom uskadd fra det. Foto: SØNDRE BUSKERUD POLITIDISTRIKT
I LYS LUE: Trekkvogna på vogntoget ble totalskadd i brannen, mens hengeren kom uskadd fra det. Foto: SØNDRE BUSKERUD POLITIDISTRIKT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trekkvogna på et vogntog lastet med tømmer, sprengmatter og gummimatter tok i kveld fyr på Ormåsen i Øvre Eiker, opplyser Søndre Buskerud politidistrikt.

Det var føreren som meldte fra om at det hadde tatt fyr i vogntoget, og politi og brannvesen rykket ut. Fordi det var fare for å bli truffet av splinter fra mattene, valgte de å sperre av området rundt kjøretøyet.

Ifølge Drammens Tidende tok det 45 minutter før brannen var slokket. Da var trekkvogna utbrent, mens hengeren kom uskadd fra det. Imidlertid fikk en varebil som sto parkert i nærheten, varmeskader. Ingen personer ble skadd.

Det er ikke klart hvorfor vogntoget begynte å brenne.