Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tømmerbilsjåfør er siktet for uaktsomt drap

Annen sjåfør truffet av materialer fra vogntoget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En tømmerbilsjåfør er siktet for uaktsomt drap etter at materialer fra kjøretøyet hans tirsdag traff føreren av en tankbil på riksvei 7 ved Krøderen i Buskerud.

Føreren av tankbilen døde momentant. Ulykken skjedde ved Ørgenvika på riksvei 7 langs Krøderens østside. I en sving mistet tømmerbilen materialer som traff førerhuset på tankbilen.

- Føreren av tankbilen ble erklært død av lege på stedet, opplyser operasjonsleder Espen Sola i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB. Veien var fullstendig sperret på stedet etter ulykken.

Føreren av tømmerbilen fikk beslaglagt sertifikatet og satt tirsdag ettermiddag i avhør hos politiet. En kriminaltekniker ble fløyet til stedet med politihelikopter for å undersøke ulykkesstedet, og vitner til ulykken ble avhørt.

Sjåføren ble tirsdag ettermiddag siktet for uaktsomt drap.

- Vi har tatt ut siktelse på bakgrunn av ulykken, opplyser politiadvokat Per Thomas Omholt i Nordre Buskerud politidistrikt til NRK. Politiet ble varslet om saken ved 9.30-tiden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling