Levanger  20161017.
BILDET ER SPERRET FOR BRUK I TRØNDERAVISA, VG, DAGBLADET, NRK og TV2.
Tømmerstokker strødd over hele veibanen fører til store trafikale problemer i Levanger i Nord-Trøndelag mandag morgen.
Foto: Leif Arne Holme / NTB scanpix
Levanger 20161017. BILDET ER SPERRET FOR BRUK I TRØNDERAVISA, VG, DAGBLADET, NRK og TV2. Tømmerstokker strødd over hele veibanen fører til store trafikale problemer i Levanger i Nord-Trøndelag mandag morgen. Foto: Leif Arne Holme / NTB scanpix Vis mer

Bilvelt på E6:

Tømmerstokker ligger strødd på E6 i Levanger, veien stengt i flere timer

Bilvelt fører til trafikk-problemer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tømmerstokker strødd over hele veibanen fører til store trafikale problemer i Levanger i Nord-Trøndelag mandag. E6 vil være stengt i flere timer.

Det var en trailer fylt med tømmer som veltet og spredde lasten over hele E6 mandag morgen. Ulykken skjedde nord for kjøpesenteret Magneten, og sjåføren av vogntoget er kjørt til sykehus med lettere skader.

– Vi har kranbil på vei til stedet og har også rekvirert tømmerbil, sier operasjonsleder Johnny Olsen i Nord-Trøndelag til Adresseavisen.

Oppryddingsarbeidet er i full gang. Foreløpige undersøkelser på stedet viser at vogntoget trolig har punktert på venstre hjul foran.

– Traileren har truffet autovernet, mistet tømmeret og veltet, sier politiets innsatsleder Stig Viken til Trønder-Avisa.

Ulykken fører til at E6 er stengt i begge retninger. Vegtrafikksentralen opplyser at det er omkjøring på fylkesvei 774 gjennom Levanger sentrum og Mule.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer