Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tommy Lee benekter anoreksi

ROSKILDE (Expressen/Dagbladet): Sjokkbildene av en mager Pamela Anderson gjør ektemannen Tommy Lee opprørt. Det har blitt antydet at hun har anoreksi og setter både sitt eget og det ventede barnets liv i fare. - Pamela er gravid, men har ikke anoreksi, forklarer Tommy Lee i et åpenhjertig intervju.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En avslappet Tommy Lee befinner seg i Roskilde, der bandet hans Mötley Crüe i går hadde sin første konsert i Europa på seks år.

- Dette er en ypperlig mulighet til å imøtegå alle ryktene. Jeg vil virkelig legge alle kort på bordet, sier Tommy når vi håndhilser.

Pamela stakk av

- Jeg drakk altfor mye og min kone tok med seg sønnen vår og forsvant i en uke. Vi hadde en del problemer å få orden på. Jeg hørte på «OK computer» hver dag og satt og gråt hele tida.

Ettersom Radiohead slapp sitt nye album 16. juni, forstår man at krisen er av ny dato.

- Nå har vi et bedre forhold enn noensinne. Vi snakket ut om mange ting og Pamela forsto at jeg har vært stresset.

- Har ikke anoreksi

Nylig ble det tatt bilder av Pamela der hun ser svært mager ut. Hun veier visstnok bare 44 kilo, og det blir antydet at hun har anoreksi.

- Hun er jo for faen gravid, og hun har absolutt ikke anoreksi. Det er overhodet ikke sant at det er noen fare for hennes eller barnets liv.

- Blir det gutt eller jente?

- Jeg håper at det blir ei jente. Pamela vil så gjerne ha en datter, men en gutt går også bra. Terminen er til jul, og hvis det blir ei jente, skal hun hete Brianna.

Slurvet med pillen

- Du har sagt at dere skulle vente noen år med neste barn. Slurvet Pamela med pillen?

- Ja, det gjorde hun nok, ha ha. Det var ikke planlagt og vi ble overrasket og sjokkert begge to. Vi hadde tenkt å vente i fire år, og bare nyte Brandon, så når Pamela fortalte at hun var gravid, sa hun: «Du vil ikke tro hva som har hendt!» Men så tenkte vi: «Vi skal bare ha to barn så da kan vi like gjerne få det overstått og gi Brandon en lekekamerat.»

- Jeg elsker å slåss

- Du er kjent som en tøffing. Stemmer det bildet av deg?

- Jeg har en myk side også. For å være maskulin må man også være feminin, og det er jeg. Menn som har en feminin side er ekte menn. Jeg smelter når jeg ser en vakker solnedgang og det hender jeg stortuter når jeg ser en film. Jeg er normal, ganske enkelt. Men jeg elsker også å slåss. Jeg nøler ikke med å slå ned noen som provoserer meg.

- Du har rettet et gevær mot fotografer som tok seg inn på tomta deres. Angrer du på det?

- Ikke i det hele tatt. Jeg liker ikke at fotografer bryter seg inn på tomta mi og klatrer opp i trærne i håp om å få skandalebilder. Mitt hjem er mitt hjem og det er det eneste stedet på jorda jeg burde få være i fred.

- Beskriv hvordan det er å være verdens mest omtalte par.

- Det er skremmende. Du aner ikke hvordan det er å være i vår situasjon. Jeg har et høyt toleransenivå, men etter en stund blir det for mye. «Her er jeg, smak på denne» ... smock!

- Hvor mye av det som skrives om dere er sant?

- Ti prosent, kanskje. Dessverre er det ingenting vi kan gjøre.

- Du har gått fra å være trommeslager i Mötley Crüe til å bli mannen til Pamela Anderson. Hvordan er det?

- Helt forjævlig. Jeg blir forbanna når det står at jeg er mr. Pamela Anderson.

Fire liter vodka

- Fester du fremdeles?

- Ja, men jeg har ikke drukket meg full på sprit på åtte måneder. Det ble for mye og jeg var nødt til å slutte. Jeg drakk meg full hver dag og jeg helte i meg fire liter vodka i uka.

- Hva var det som fikk deg til å slutte?

- Min kone reddet meg. En dag holdt jeg Brandon mens jeg sjanglet fram og tilbake. Da sa Pamela: «Tommy, nå er det slutt. Du må slutte å drikke.» Jeg kjenner folk som sier: «Faren min er alkoholiker og en drittsekk. Han kommer full hjem hver dag og jeg håper at han dør.»

- Jeg vil ikke at min sønn skal se meg sånn, for det ville knuse meg.