Tommy Sharif er løslatt

Usikkert om det er endringer i siktelsen mot dekkselgeren.

LØSLATT: Tasawer «Tommy» Sharif (39) slo seg opp på salg av billige dekk, men geskjeften har de seinere åra gått trått. Nå er han siktet for å ha tappet konkursboene sine for penger. Foto: Knut Falch / SCANPIX
LØSLATT: Tasawer «Tommy» Sharif (39) slo seg opp på salg av billige dekk, men geskjeften har de seinere åra gått trått. Nå er han siktet for å ha tappet konkursboene sine for penger. Foto: Knut Falch / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tommy Sharifs forsvarer, Sol Elden, bekrefter overfor Dagbladet at hennes klient nå er løslatt. Hun vet derimot ikke om det er noen endringer i siktelsen som i utgangspunktet var grov bounndragelse.

- Han satt i avhør i formiddag, og han har gjort det han kan for å bistå og samarbeide med politiet, sier hun.

Forsvareren forteller videre at Sharif ikke erkjenner straffeskyld etter siktelsen, og understreker at han nå vil gjøre alt han kan for å få denne saken ut av verden.

- Jeg tror han er opptatt av å fortsette det samarbeidet, og han har fått råd fra oss om å forholde seg til politiet og ikke til pressen, sier Elden.

- I startfasen Politiadvokat Charlotte Visdal Benneche ved Romerike politidistrikt bekrefter at begge de siktede - Tommy Sharif og broren - er løslatt, mens siktelsene blir opprettholdt.

- Politiet er i startfasen av det vi regner med blir en omfattende etterforskning i samarbeid med Skatt Øst. Vi vil videre avvente rapportert fra skatteetaten og bostyrer vedrørende bokettersyn og boinnberetninger, sier politiadvokat Charlotte Visdal Benneche i en pressemelding onsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer