Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tommy Tee tilbake i Petre

NRK Petre gir programleder Tommy Tee tilbake jobben som dj i «National Rap Show».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag kommer det populære hiphop-programmet «National Rap Show» tilbake på lufta. Programmet ble besluttet tatt av den 7. juni, etter at programlederen var blitt beskyldt for å reklamere for egen butikk.

NRK-ledelsen innrømmer at det har vært manglende etisk skolering av medarbeidere i Petre.

- Vi kryper til korset og ber om syndenes forlatelse, sier radiodirektør Tor Fuglevik.

Få får kjeft

Nå viser det seg at programleder Tommy Tee ikke har eierinteresser i den omtalte butikken. I stedet er nye investorer gått inn etter at butikken gikk konkurs i februar. Det er også vært reist spørsmål om programlederne Steinar Fjeld, Trine Grung, DJ Abstract og DJ Strangefruit har gjort overtramp i forholdt til egen næringsinteresse.

Bortsett fra noen få irettesettelser dokumenterer NRK-ledelsen at alle involverte har ren samvittighet.

Vekk med VG-liste

Petre vil nå skrive nye kontrakter med alle frilansere som kanalen bruker. Der vil det gå klart fram at programlederne må ha ledelsens klarering før det spilles musikk de har økonomisk interesse i.

Under Kringkastingsrådets møte i Kristiansand i går ble det også offentliggjort at Petre ønsker å kutte ned på spilling fra VG-lista Topp 40. Begrunnelsen var at musikken på listen ikke stemmer med kanalens musikkprofil.