Tomra sier opp 40 ansatte

De fleste av dem er ansatt i produksjons- og utviklingsavdelingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag skal ledelsen informere de ansatte om nedskjæringene på et allmøte i bedriftens lokaler i Lier, skriver Drammens Tidende.

Verken administrerende direktør Geir Hanevold eller Kari Kleven, en av de ansattes representanter i Tomra, vil kommentere oppsigelsene før allmøtet.

- Lederne har vært lite meddelsomme i denne saken. Det har skapt rykter og stor usikkerhet blant de ansatte. Først for et par dager siden begynte enkeltpersoner å få sine oppsigelser uten noen annen informasjon eller begrunnelse enn den de fikk da de ble innkalt til personlige samtaler med sine sjefer, forteller noen av dem som nå blir berørt av oppsigelsene til Drammens Tidende.

Flere ansatte sier oppsigelsene kommer som et sjokk, selv om de har vært klar over Tomras problemer med å få gjennomslag for sine panteautomater i Tyskland. Overskuddet for produksjonsdelen av det verdensomspennende selskapet sank i fjor fra 30 millioner kroner til 18,5 millioner kroner.

Flyttingen av produksjonen fra Asker til det nye anlegget i Lier går som planlagt, og innflyttingsdagen 11. november ligger fast, bekrefter Hanevold overfor avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer