Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tømte bensinstasjon for verdier

En bensinstasjon på Nannestad ble i natt rasert og tømt for sigaretter og telefonkort. Ikke langt unna var det innbrudd i en annen stasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet karakteriserer innbruddet som omfattende og grovt. Bensinstasjonen ble også påført store materielle skader.

Innehaveren av Maura bensin og service på Nannestad i Akershus meldte fra om innbruddet klokka 04.28 i natt. Det er foreløpig ikke klart hvordan han oppdaget det.

- Tyvene har stjålet tobakk for 200 000 kroner, telekort for 100 000 kroner og tatt 35 000 i kontanter. I tillegg har de stjålet mynter fra to spilleautomater, sier vaktsjef ved Romerike politidistrikt Jan-Erik Fossneset til Dagbladet.no.

Han kunne i morges ikke opplyse om det var videokamera på bensinstasjonen.

En halvtime før innbruddet i Maura oppdaget en vekter et innbrudd på en Statoil-stasjon på Jessheim. Politiet vet ennå ikke hvor mye ranerne fikk med seg derfra, men også det kan dreie seg om større mengder tobakk.

På et videoopptak fra stasjonen har politiet sett at en gutt og ei jente sto bak innbruddet.

Så langt er det ikke noe som tyder på at det er samme personer som står bak de to innbruddene, men tidsaspektet gjør at politiet ikke kan utelukke det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media