FOR HEFTIG FOR HARSTAD: Statens vegvesen mener Tone Hokland blir for distraherende for trafikken. Slik så det ut den lille tiden banneret fikk henge på hotellkvartalets søndre vegg. Foto: Thon Hotel
FOR HEFTIG FOR HARSTAD: Statens vegvesen mener Tone Hokland blir for distraherende for trafikken. Slik så det ut den lille tiden banneret fikk henge på hotellkvartalets søndre vegg. Foto: Thon HotelVis mer

Tone er for heftig for bilistene i Harstad

Statens vegvesen: - Bilistene skal ha fokus på veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Bilistene skal ha fokus på veien og ikke langt oppå en vegg, sier avdelingsdirektør Terje Solvoll i Statens vegvesen til Harstad Tidende.

I formiddag ble en stor reklamebanner hengt opp på kvartalets søndre vegg. Banneret var svært godt synlig for alle som kjørte gjennom byen - men ifølge Statens vegvesen var den altfor synlig.

- KjempefinReklameplakaten består av et stort bilde av en smilende Tone Hokland som tar det siste steget opp på et fjellberg med hotellets flagg. Hokland er selv ansatt ved hotellet.

Ifølge Harstad Tidende er banneret, som er åtte meter høyt og tre meter bredt, et av de største som noen gang har hengt oppe i byen.

- Jeg synes hun ble kjempefin der oppe. Jeg kan ikke fri meg for at det var litt vemodig at hun måtte ned, sier hotelldirektør Marit sande Aune ved Thon Hotel Harstad.

UforventetBlant mange av byens innbyggere som fikk med seg banneret, var også ansatte i Statens vegvesen. Derfor fikk ikke Hokland henge på veggen særlig lenge.

Tone Hokland hadde ikke anledning til å snakke med Dagbladet i ettermiddag, men sier gjennom hotelldirektør Marit sande Aune at det har strømmet inn kommentarer på telefonen.

- Hun har fått mange henvendelser og kommentarer på at folk synes hun var fin oppå veggen. Hun hadde ikke sett for seg at dette skulle få så mye oppmerksomhet, men ler av det hele, sier Sande Aune.