Tønsberg-kvinnen frøs trolig i hjel

En ung jente som ble funnet død på Rambergodden i Tønsberg 1. nyttårsdag, frøs mest sannsynlig i hjel, viser den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Den foreløpige obduksjonsrapporten konkluderer med at jenta ikke har ytre tegn til vold og skader, og mest sannsynlig har jenta frosset i hjel, sier politiadjutant Harald Borgenvik i Vestfold politidistrikt til NTB.

Når det gjelder teorier om at dødsfallet kan ha sammenheng med rusmidler, sier Borgenvik at dette ennå ikke er avklart fordi resultatet av prøvene som kan gi svar på dette, ikke er klare før om en uke.

Jenta ble funnet død på Rambergodden i Tønsberg ved 15-tiden 1. nyttårsdag. En turgåer fant kvinnen liggende delvis avkledd i snøen ikke langt fra en gammel badebrygge ytterst på odden ved innseilingen til Tønsberg havn.

Dødsfallet har fremdeles den tekniske betegnelsen som mistenkelig dødsfall, men politiet er nå rimelig sikre på at hun ikke er utsatt for en kriminell handling.

- Vi vil fortsette å etterforske saken til dødsårsaken er avklart og den endelige rapporten fra Rettsmedisinsk institutt foreligger. Men slik vi ser nå, så ser det ut til at det ikke ligger noe kriminel t bak dødsfallet, sier Borgenvik.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer