Tony (67) behandler kong Harald på Slottet

Den kjente naturmedisineren behandler både kong Harald og dronning Sonja.

AKUPUNKTUR: Både kong Harald og dronning Sonja er behandlet av Tony Venbakken, som har vært flere ganger på slottet. Slottet vil ikke kommentere opplysningene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
AKUPUNKTUR: Både kong Harald og dronning Sonja er behandlet av Tony Venbakken, som har vært flere ganger på slottet. Slottet vil ikke kommentere opplysningene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste årene har det kommet fram at kongehuset har omfavnet flere former for alternativ medisin. Dronning Sonja har hatt besøk av Snåsamannen, prinsesse Märtha driver sin velkjente engleskole, da kronprinsesse Mette-Marit hadde nyrebekkenbetennelse i 2007 ble hun behandlet av sin synske svigerinnes varme hender, og i sommer var kronprinsessen på besøk hos en meditasjonsguru i India.

Nå får Dagbladet bekreftet at dronning Sonja i flere år har fått besøk av en erfaren akupunktør og homeopat - som også har behandlet kong Harald.

Mannen det er snakk om er Tony Venbakken (67), som driver klinikken Oslo naturmedisinske senter i Homansbyen, ikke langt fra slottet. Arkivsøk viser at han tidligere har behandlet blant andre Trine Rein og Solveig Kringlebotn.

Opprørt Venbakken reagerer kraftig når Dagbladet ringer og vil ha hans kommentar til disse opplysningene.

- Jeg har besøkt kongehuset i flere år. Men jeg har taushetsplikt, og ønsker verken å medvirke til noen artikkel eller at dere skriver noen artikkel overhodet, sier Venbakken til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer