Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tony Blairs hemmelige våpen

Ser på aerobic-video for å holde ut treningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tony Blair bruker, som så mange andre, trening for å komme seg vekk fra hverdagens og for hans del, landets bekymringer.

Under et direktesendt radioshow nylig fortalte han at Eric Prydz etter hvert berømte aerobic-video til hitsingelen «Call on me» pleide å stå på når han benyttet seg av de private treningsfasilitetene i Downing Street 10, ifølge Times Online.

UK Radio Aid ble arrangert forrige mandag. Det var en 12-timers innsamlingsaksjon til inntekt for flodbølgeofre. 268 kommersielle radiostasjoner fra hele øyriket var med på dette og samlet til sammen inn tre millioner pund, cirka 35 millioner kroner.

I underkant av 120.000 kroner måtte du ut med hvis du ville ha en rundtur i statsministerboligen Downing Street og få æren av å ta en kopp tradisjonell engelsk te sammen med Blair.

Lytterne fikk blant annet bli med statsministeren på en treningsøkt i hans hjem der han fortalte at dette var hans måte å håndtere stress på.

- Dessuten er det den tiden jeg har til rådighet for å få hørt på musikk, sa han ifølge Times Online.

Blair innrømte at han var kjent med Eric Prydz musikkvideo, der unge kvinner trener aerobic i utfordrende klær og positurer. Samtidig kom det frem at han brukte noe tid på å venne seg til disse bildene.

- Første gangen den kom på, holdt jeg nesten på å ramle av romaskinen min.