FUNNET DØD: En person er funnet død i et populært turområde i Østmarka i dag. Foto: Nina Hansen / Dagbladet / Politiet
FUNNET DØD: En person er funnet død i et populært turområde i Østmarka i dag. Foto: Nina Hansen / Dagbladet / PolitietVis mer

Tony Guilherme Bonesvoll (33) funnet død i Østmarka

Har vært savnet siden nyttårsaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Har du informasjon eller bilder? Tips oss på SMS/MMS 2400, e-post 2400@db.no eller telefon 24 00 00 00.

Mannen som ble funnet død i et populært turområde i Østmarka, like ved Oppsal i Oslo, torsdag, er Tony Guilherme Bonesvoll, som har vært savnet siden nyttårsaften 2012.

Saken behandles som et mistenkelig dødsfall.

- Vi vet foreløpig lite om hva som kan være dødsårsaken, men vi tror han har ligget død ute en god stund. Han ble jo meldt savnet nyttårsaften, og vi holder muligheten åpen både for at han kan ha vært død siden da, eller har omkommet senere, sier fungerende leder for seksjon for vold- og seksualforbrytelser Grete Lien Metlid, til Dagbladet.

33-åringen ble funnet i tett vegetasjon like ved skisporet av en turgåer med hund torsdag. Metlid forteller at åstedarbeidet har vært utfordrende fordi det har vært vinter og er mye snø i området.

På grunn av omstendigheter rundt funnet vil resultater fra obduksjon først foreligge tidligst mandag.

Ber om tips Politiet ber nå alle som kan ha informasjon om Bonesvoll om å ta kontakt med dem på telefon 22 66 99 66.

De er interessert i alle opplysninger eller observasjoner gjort i perioden fra han sist ble sett Etterstad nyttårsaften rundt klokka 22, og fram til han ble funnet i Østmarka i går.

- Vi valgte å melde Bonesvoll savnet i media tidligere i år, og nå velger vi å gå ut med at han er funnet, i håp om at det kan dukke opp nye opplysninger fra området hvor han ble funnet, sier Metlid.

MISTENKELIG DØDSFALL: Den døde personen ble funnet i nærheten av et skispor i Østmarka. Bildet viser politiets markeringer på åstedet.Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MISTENKELIG DØDSFALL: Den døde personen ble funnet i nærheten av et skispor i Østmarka. Bildet viser politiets markeringer på åstedet.Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Bonesvoll ble sist sett ved rundkjøringen mellom Etterstad og Ensjø i Oslo rett før klokka 22 nyttårsaften.

- Savnetgruppa i Oslo-politiet har jobbet mye med denne saken. Nå har voldsavsnittet tatt over, og vi vil nå bearbeide all informasjon i saken, gjøre nye avhør, og ellers fortsette den tekniske og vanlige etterforskningen, sier Metlid.

- Mystisk Da Bonesvoll ble meldt savnet i mediene i januar, betegnet politiet saken som «mystisk».

- Det er ingen spor etter ham etter nyttårsaften. Det er ingen som har sett ham og ingen elektronisk spor, sa Anders Oksvold, leder av Oslo-politiets savnet-gruppe, i januar.

En av politiets hovedteorier var at Bonesvoll holdt seg skjult.

- I savnet-saker jobbes det stort sett ut fra teorier om at vedkommende kan ha blitt utsatt for en ulykke, om han kan ha tatt sitt eget liv, om han kan være utsatt for noe kriminelt eller om han har forsvunnet av egen vilje, sa Oksvold.

SAVNET SIDEN NYTTÅR: Bonesvoll hadde på seg denne jakka da han ble sist sett. Foto: Politiet
SAVNET SIDEN NYTTÅR: Bonesvoll hadde på seg denne jakka da han ble sist sett. Foto: Politiet Vis mer