Tonya fyllekjørte

OL-taper Tonya Harding har sittet bak rattet én gang for mye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fleste husker kunstløpjenta Tonya Harding fra OL på Lillehammer i 1994. Harding og ektemannen ble dømt til å betale et millionbeløp og å avtjene samfunnstjeneste etter at ektemannen prøvde å knuse kneet til OL-konkurrenten og skjønnheten Nancy Kerrigan i forkant av OL.

Kerrigan ble nummer to i OL. Tonya Harding falt og gråt foran dommerbordet for å få lov til å gå om igjen. Men likevel ble hun nummer åtte. Etterpå tok skøytekarrieren slutt.

Siden den gang har Hardings navn stort sett bare dukket opp når hun har gjort noe ulovlig. For to år siden ble hun dømt til fengsel og samfunnstjeneste for å ha dratt til ektemannen så han silblødde i ansiktet.

For noen knappe uker siden dukket Tonya opp i rampelyset igjen - denne gangen med boksehansker. I en kjendisboksekamp på tv-kanalen Fox slo hun knockout på Bill Clintons tidligere sexobjekt og senere banekvinne Paula Jones.

Men nå er Tonya i søkelyset igjen. I går krasjet hun bilen sin, og da politiet kom til stedet, kunne den tidligere så balansekyndige kunstdronningen ikke stå stødig. En alkotest avslørte at hun kjørte i fylla.

(Dagbladet.no)

DØMT: Det er ikke første gang Tonya Harding er i kontakt med lovens voktere. For to år siden ble hun dømt for å ha gitt ektemannen juling.