Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Too sexy for you shirt? Ny på nett!

Er du familiefar og glad i øl, venstre- eller høyrevridd? Finn t-skjorten som passer for deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): T-skjorter holdes kjært av oss alle, men hvordan skaffe noe annet enn det som selges på H&M eller Dressmann? Vi har gjort det enklere for deg å finne din t-skjorte.T-skjortene ble kjent gjennom bilder fra hæren i magasiner som Life. De rapporterte fra krigen og troppenes arbeid under varme forhold. De tradisjonelle lange ulltrøyene og jakkene ble byttet ut med de lette europeiske t-skjortene.


For enhver smak

Det er mange tilbud og ikke minst sjangre på nettet og du kan i utgangspunktet bestille hva du vil, med egne bilder og slagord. Men selv om du kan gjøre alt selv så er det vel lite poeng i å finne opp hjulet på nytt? Rå og kule trykk ligger å venter på deg.

Noen nettsteder satser på stort utvalg, andre er har et kjernepublikum som de pleier hyppig med oppdaterte t-skjorter i forhold til saker i media. Neste alle nettsteder kan sende til utlandet (overseas), men det finner du kjapt ut når du prøver å bestille.

For å gjøre det enkelt har vi laget kategoriene \'mannen i gata\', \'ung og happy\' og \'politisk skyts\'.

Ung og happy 

Er du lei av å konkurrere om å ha den siste H&M t-skjorta som ser unik ut, fram til den kommer på salg og andre også har den? Det som så ut som en kul orginal fra California er en kjip kopi og på grunn av lav tekstilkvalitet rakner den på første nachspiel eller strandtur. Sjekk ut Defunker, en New York-basert gjeng som designer kule plagg. De garanterer at skjortene ikke er laget i sweatshops, men i LA. Både jente- og guttesnitt.

T-shirts that suck er en annen nettside med mye bra, en del retro 50/60-talls og et stort utvalg med kule logoer og slogans. Norske T.shop.no har også flere gode trykk å velge mellom.

Faksimile: DEFUNKER
Faksimile: DEFUNKER Vis mer

Den beste musikksiden vi fant for t-skjorter er Band-Tees.com. Stort utvalg med t-skjorter fra det meste innen musikk (særlig rock) og en del film, både gammelt og nytt. Og ja, de har jentestørrelser og -snitt.

For de med forkjærlighet for tegneserier så er T-shirtking.com å anbefale. Ta en titt på Superman og Wonderwoman t-skjortene.

Spillinteresserte kan også nyte godt av utvalget. Sjekk ut Off Line T-shirts. Liker du liksom Yoda-sitater om dataspill så er du garantert å like denne siden. For de som har gitt opp tastingen er det en egen \'retrogamer\' seksjon med trykk fra 80- og 90-tallets 8-bit spill og konsoller.

Liker du å skyte på ordentlig, og har et anstrengt forhold til situasjonen i Midtøsten så er Pongo siden for deg.

For babyer med foreldre som ikke lar nedkomsten komme i veien for litt humor så er kanskje denne en hit i neste bryllup, eller gravferd?

Politisk skyts

Det er innenfor religion og politikk vi finner det som ikke henger på torget der du bor (og i alle fall ikke hos H&M eller JC). Her kan du fråtse i svært politisk ukorrekte standpunkter og slagord (eller endelig finne ut at det er fler som deg).

Vi nevner i fleng Those T-shirts (\'humor, superior quality, and professional artistry come together\'), Coyotes Corner (\'promote civil liberties, democratic values, environmental protection\') og Northern Sun (\'T-shirts for thinking people\').

Faksimile: DEFUNKER
Faksimile: DEFUNKER Vis mer

Om du bare vil provosere, som alene kan være nok til å få det gøy på byen en hel kveld, så sjekk ut bOffensive.com. (\'bOffensive.com is in no way responsible for your actions and has notified you that many of the items for sale on this site may be illegal to own or possess in your locality\'). Tilfellgig valgt eksempel: «What would Judas do?».

Vil du delta i feminismedebatten, men vil prøve noe nytt? Hva med denne som tar et oppgjør med anti-abortbevegelsen.

Ateister, se her.

Mannen i gata

Sommeren er over oss med tropenetter og fiskekortene selges snart over en lav sko. Klart du må ha en egen t-skjorte å vise gutta når dere kaster med flue eller pilser dovent på campingplassen og venter på napp? Nettstedet FishHead Gear har kanskje det du ser etter? Ikke veldig moderne, men med en t-skjorte under fiskevesten vil gutta sikkert titte bort med beundring. Om du får napp på damer med dette er en annen sak.

Er du mer familiemann/kvinne og vil vise naboene i gata at dere er glade i hverandre så er dette nettsiden. Her kan du fylle inn navn på barnebarn og andre som er glad i bestemor eller mamma og få sendt t-skjorten hjem.


http://www.howtofoldashirt.net/

<a href="

Herhttp://www.howtofoldashirt.net/> lærer du hvordan du bretter skjortene dine pent.

I tillegg til de nettstedene nevnt i artikkelen finnes det et uttall fler. Har du en god side? Send epost til eff@db.no. ">Herlærer

">Her</a
PÅ MAGEN? Om de vil ha ham tilbake vites ikke.
LIKER IKKE CHE: Denne jenta liker ikke kommunistenes revolusjonshelt Che Guevara.
"ALKOHOL, TOBAKK, SKYTEVÅPEN": Bør være en butikk, ikke eget offentlig kontrollorgan. Ikke alle amerikanere vil ha dette under statlig kontroll.
VELG SELV: Offer? Eller våpeneier? Denne starter garantert debatt på i din vennekrets. Eller kanskje ikke?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media