Toppenes fall

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Når Finn A. Hvistendahl får sparken i Den norske Bank, får han med seg en fallskjerm på nærmere 11 millioner kroner. Det er ille. Men den som tar over, kommer sannelig drassende på en feit fallskjerm også. Svein Aaser kan hente fem millioner fra Nycomeds kasse. Ifølge hans kontrakt skal han ha disse pengene hvis han slutter i jobben innen to år. Det spiller ingen rolle om han blir sparket, sier opp selv eller tilbys en annen jobb. Millionene er hans uansett.
  • Galskapen ser ikke ut til å ha noen ende. Næringslivets topper har i løpet av den siste tida avslørt en forbløffende uansvarlighet og nærsynthet. Det verste er at de åpenbart ikke er i stand til å skue konsekvensene av sine handlinger. Ikke bare gjør de seg til latter når de skal formane vanlige folk til moderasjon. De undergraver også NHOs autoritet. Er det ingen i klanen som har vett og mot til å bryte ut før det er for seint?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer