Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Toppløs-snap endte med fengsel

Toppløs kvinne (19) skulle sende nakenbilde til kjæresten, mens hun kjørte. Krasjet med politibil

- Hun hadde hektet av bh-en og forsøkte å kneppe igjen blusen.

OH SNAP: En 19 år gammel kvinne fra Texas i USA er siktet for kjøring i beruset tilstand etter å ha krasjet med en politibil. Ifølge politiet skal kvinnen ha forsøkt å ta toppløsbilder i bilen, da ulykken skjedde. Foto: Politiet
OH SNAP: En 19 år gammel kvinne fra Texas i USA er siktet for kjøring i beruset tilstand etter å ha krasjet med en politibil. Ifølge politiet skal kvinnen ha forsøkt å ta toppløsbilder i bilen, da ulykken skjedde. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det meste gikk galt for den 19 år gamle amerikanske kvinnen, da hun onsdag denne uka forsøkte å sende et vågalt Snapchat-bilde til kjæresten, mens hun kjørte bil, melder BBC.

Ifølge politiet skal 19-åringen ha forsøkt å ta toppløsbilder, da bilen hun kjørte krasjet i bakenden på en politibil.

- Hadde hektet av bh-en

I en politirapport, gjengitt av nettstedet The Smoking Gun, skriver politibetjent John Sartell at han var ute av politibilen da han hørte lyden av en bil som bråbremsa. Da han snudde seg rundt så han at en grå SUV hadde kjørt inn i bakenden på politibilen. Airbagen i bilen til 19-åringen hadde utløst seg.

- Den kvinnelige sjåføren hadde hektet av bh-en og forsøkte å kneppe igjen blusen da jeg kom bort, opplyser Sartell.

- Jeg spurte hvorfor hun ikke hadde på seg klær mens hun kjørte, og hun svarte at hun prøvde å sende et Snapchat-bilde til kjæresten sin, forklarer han videre.

Fant åpen vinflaske

I koppholderen ved siden av sjåføren ble det også funnet en åpen vinflaske. Kvinnen forklarte at hun hadde drukket vin hos ei venninne og tatt med seg flaska i bilen.

19-åringen ble tatt med til sykehus, der det ble tatt blodprøver for å stadfeste promillenivået. Deretter fikk hun tilbringe natta på glattcelle.

Kvinnen, som til daglig er student ved et universitet i Texas, er siktet for kjøring i beruset tilstand og slapp ut av fengsel etter å ha betalt 2000 dollar (rundt 16 500 kroner) i kausjon.

Ingen skal ha blitt skadd i ulykken, som skjedde onsdag i byen Bryan - rundt 16 mil nord for Houston i delstaten Texas.

Politiet får kritikk

Saken er omtalt av en rekke internasjonale medier, etter at politiavdelingen som arresterte kvinnen delte historien i sosiale medier, sammen med fullt navn og bilde av kvinnen.

Samtidig har en rekke personer rettet kritikk mot politiet, for å ha offentliggjort navnet til 19-åringen.

«Jeg ble sjokkert over å se at dette ble lagt ut på en politiavdelings offentlige Facebookside. Det er én sak at mediene publiserer dette, men noe helt annet at lokale myndigheter henger ut en privatperson på denne måten», skriver en person på politiavdelingens Facebookside.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!