Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Toppløsbildene av Kate må overleveres, avgjorde retten i Nanterre

Ifølge nyhetsbyrået AP har retten gitt magasinet Closer 24-timers frist på å overlevere bildene av Kate.

VANT I RETTEN: Magasinet Closer må gi fra seg bildene av en toppløs Kate Middleton. Her er hun i Singapore nylig.
VANT I RETTEN: Magasinet Closer må gi fra seg bildene av en toppløs Kate Middleton. Her er hun i Singapore nylig. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Retten i Nanterre utenfor Paris kom i ettermiddag med sin avgjørelse på begjæringen om stopp i magasinet Closers publisering av toppløsbilder av prins Williams kone Kate Middleton, som er hertuginnen av Cambridge.
Ifølge nyhetsbyrået AP har retten gitt magasinet 24-timers frist på å overlevere bildene.

Retten har beordret at alle digitale kopier av bildene må overleveres, og at videre publisering må stoppes.
Derimot berører ikke dagens rettsavgjørelse bilder som allerede er publisert i andre land enn Frankrike, melder AP.

Magasinet Closer publiserte fredag 14 bilder av Kate. Mandag publiserte magasinet Chi, eid av Italias eks-statsminister Silvio Berlusconi, 26 bilder av en lettkledd Kate, tatt ved samme anledning. En irsk tabloidavis har også offentliggjort bildene.

Krever bot Parets advokat, Aurelien Hamelle, sa i retten igår at prins William og Kate hadde et «sunt og dypt intimt» øyeblikk da bildene ble tatt. Han har krevd 5000 euro i erstatning fra bladet Closer, og en rettsavgjørelse om å stoppe ytterligere publisering.

Han har også bedt retten om å gi Closer en bot på 10.000 euro for hver dag begjæringen ikke respekteres, og 100.000 euro hvis bildene selges i Frankrike eller i utlandet.

Toppløsbildene er tatt av en paparazzi-fotograf på langt hold, mens hertuginnen av Cambridge slappet av sammen med prins William utenfor en privat villa i Provence i Sør-Frankrike.

KATE VANT MOT CLOSER: Det franske magasinet Closer tapte i retten, og må gi fra seg toppløsbildene av prins Williams kone Kate Middleton. Foto: REUTERS/Eric Gaillard
KATE VANT MOT CLOSER: Det franske magasinet Closer tapte i retten, og må gi fra seg toppløsbildene av prins Williams kone Kate Middleton. Foto: REUTERS/Eric Gaillard Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media