Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Toppløse Stine (23) fikk politiet til å rykke ut

Mente barmen var til fare for bilistene på E6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var tid for å ta «Ukens babe-bilder», og den utkårede denne gangen  var Stine Marie Øversjøen (23) fra Kløfta.

Fotografen og modellen rigget seg til på en offroadbane for firehjulinger. Modellen poserte toppløs på kjøretøyet til stor begeistring fra bilister som kjørte parallelt med banen langs E6. Noen tutet. Andre ringte politiet, skriver Romerikes Blad.

- Plutselig kom det noen lattermilde politimenn mot oss. De holdt på å le seg i hjel, men ba oss høflig om å trekke oss litt mer tilbake, forteller fotograf Arne D. Skalmeraas til Dagbladet.no.

Trafikkfare

Politiet hadde nemlig fått meldinger om at bilførere holdt på å kjøre av veien på grunn av toppløsfotograferingen.

– Det var flere som ringte inn og sa at det pågikk toppløsfotografering et titall meter fra E6. De forbipasserende fryktet for trafikksikkerheten – at modellen rett og slett tok oppmerksomheten bort fra kjøringen, forteller operasjonsleder Ola Magne Mæle i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Både modell og fotograf fulgte politiets anmodning om å flytte fotoseansen bort fra veien.

Så det selv

Hovedpersonen Stine Marie Øversjøen (23) syntes hele opptrinnet ble en morsom situasjon.

UKENS BABE: Stine Marie Øversjøen (23) poserte som «Ukens babe» da politiet plutselig dukket opp. Foto: Onlinemagasinet
UKENS BABE: Stine Marie Øversjøen (23) poserte som «Ukens babe» da politiet plutselig dukket opp. Foto: Onlinemagasinet Vis mer

- Vi så ikke selv hvor nære veien vi stod. Men vi begynte å reagere så smått da folk tutet på oss. Da jeg kjørte forbi i dag så jeg selv hvor godt innsyn det er fra E6 og inn på banen, sier Øversjøen til Dagbladet.no.

Hun innrømmer at hun fikk litt sjokk da politiet plutselig dukket opp, men at politimennenes gode humør gjorde situasjonen lettere.

Skjedd før

For fotografens del er det ikke første gang han er blitt bedt om å flytte en fotoseanse.

– Jeg tar mange slike bilder for Onlinemagasinet. Når vi gjør det i Oslo er det ofte mange som kan se det, men det er sjelden folk reagerer. Det var en gang i Bergen jeg ble bedt om å ta bilder et annet sted, sier Skalmeraas til Dagbladet.no.

<B>FARE:</B> Det var fotoseansen hvor Stine poserte toppløs på denne firehjulingen at bilistene på E6 reagerte.