Toppmodell narkotatt på Bali

Michelle risikerer 15 år for to ecstacy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den australske toppmodellen Michelle Leslie (24) ble lørdag ransaket på vei til en utendørsfest på partyøya Bali i Indonesia.


- Vi fant to rosa ecstasy-piller inni et brettet papir i Gucci-veska hennes. Hun fortalte oss at pillene ikke var hennes, og at noen måtte ha plantet dem på henne. Hun risikerer 15 års fengsel, sa polititalsmann Mardiaz Kusin på dagens pressekonferanse.

24-åringen fra Adelaide har vært fotomodell siden hun var 15 år, og er kjent fra flere store kampanjer - blant annet for undertøy, skriver nyhetsbyrået Reuters. Politiet sjekker nå om pillene virkelig inneholdt det forbudte narkotiske stoffet.

- Jeg håper at folk nå forstår hvor farlig det er å ha med narko å gjøre i asiatiske land, sier den australske utenriksministeren.

Den australske skjønnhetspleie-studenten Schapelle Corby (28) fikk i mai 20 år for å ha smuglet 4,2 kilo marihuana. Den kontroversielle saken fikk massiv mediadekning, og også Corby mente at stoffet var plantet. Forrige uke ble australske John Julian Pyle idømt fem måneders fengsel for 1,8 gram hasj på Bali.

ESKORTERES TIL POLITISTASJONEN: Politimannen fulgte Michelle Leslie i Bali-hovedstaden Denpasar tidligere i dag.
<B>MODELLBILDE: Med modellnavnet Michelle Lee frontet Adelaide-jenta en rekke store kampanjer.
<B>STORMET FULLMÅNEFEST: Fem personer ble narkotatt da Bali-politiet raidet utendørsfesten lørdag morgen.