Toppmøte for Daniel (8) og Martin (5)

Sammen med mamma og pappa var Daniel (8) og Martin (5) på vei til Kon-Tiki-museet på Bygdøy, da Bill Clinton kom ruslende. Fullstendig overrumplet fikk de hilse på verdens mektigste mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Clinton kom ut av museet, omkranset av sikkerhetsvakter, og satte kursen rett mot den lille gruppen folk som ventet. Noen stoppet for å få et glimt av presidenten, mens familien Qvist bare var på vei inn på museet, men ble holdt tilbake av sikkerhetsfolkene. Clinton tok seg tid til å hilse på alle de frammøtte. Til de fleste sa han bare «hei», men han stoppet spesielt opp for å hilse på Daniel som sitter i rullestol.

- Han sa «hallo», og sa at det var hyggelig at vi kunne komme. Jeg fortalte ham at vi hadde kommet helt fra Danmark, og at guttene syntes det var flott å få hilse på presidenten, sier guttenes mor, Glennie Qvist.

Sammen med pappa Carsten ankom familien fra Solrød på Sjælland Oslo med danskebåten i går morges. Da ante de ikke at den amerikanske presidenten var på besøk i Norge. Noen få timer seinere hadde de alle trykt hånda hans.

- Var det en fin opplevelse? spør Glennie.

- Jaaaa! roper de henrykte brødrene.

<B>MØTTE CLINTON:</B> - Han sa det var hyggelig at vi kunne komme, oppsummerte Daniel og Martin etter presidentmøtet.