BANKET OPP: Tor Danielsen (65) måtte til legevakta etter å ha blitt banket opp med en jekkestropp av en ung mann. Foto: Privat
BANKET OPP: Tor Danielsen (65) måtte til legevakta etter å ha blitt banket opp med en jekkestropp av en ung mann. Foto: PrivatVis mer

Tor (65) ville bare varsle politiet om bilulykken

Ble angrepet og grisebanket med jekkestropp av illsint ungdom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Tor Danielsen ringte til politiet for å melde fra om en bilulykke på sin egen eiendom, gikk en av personene i bilen til angrep med en jekkestropp, melder Agderposten.

- Han kunne ha drept meg med den jekkestroppen. Metallåsen i enden veide sikkert et halvt kilo, sier voldsofferet til lokalavisa.

Danielsen og kona har i lengre tid vært plaget av bråkete fester og nattlig grisekjøring i området rundt Frolands Verk. Natt til søndag var det fest ved skytebanen i nærheten.

- Seks, sju slag Utpå natta kom en bil kjørende, føreren mistet kontrollen og ferden endte mot et tre og oppå Danielsens forbrenningsovn. I bilen satt fire ungdommer.

Tor Danielsen tok med seg en Maglite lommelykt, og løp nedover for å notere bilnummeret og ringe politi og ambulanse.

Mens han hadde politiet på tråden for å melde fra om det han antok var promillekjøring, angrep en av mennene i bilen ham med en stor jekkestropp, skriver Agderposten.

- Jeg fikk seks, sju slag mot hodet, og det blødde kraftig. I hvert fall hadde jeg sju kutt og det ble mange sting, sier Danielsen til Dagbladet.

Da en av personene i bilen ba voldsmannen om å stanse, kunne 65-åringen komme seg i trygghet.

Pågrepet Han rakk å høre at en av personene fra bilen ba voldsmannen stoppe, før han klarte å komme seg opp mot huset sitt, og i trygghet.

Politiet kom til stedet kort tid etter at Danielsen ringte dem klokka 00.59 natt til søndag, men da hadde ungdommene allerede forduftet.

- Det ble søkt litt i området og vi kom da over tre personer, som ble pågrepet, sier Jon Kvitne, operasjonsleder i Agder politidistrikt til Agderposten. Han karakteriserer volden mot Danielsen som ganske grov.

65-åringen ble kjørt til legevakta hvor han fikk nødvendig medisinsk behandling.

De pågrepne mennene er alle i 20-årene, og ble fraktet til arresten i Arendal. Danielsen er fremdeles preget av voldsepisoden.

- Jeg har fått store problemer med beinet mitt. Jeg klarer ikke gå, sier han til Dagbladet.

Episoden vil trolig få følger for de pågrepne.

- En er siktet for vold mot Danielsen og en annen er siktet for kjøring i påvirket tilstand, sier etterforskningsleder Jens Martin Reiersølmoen ved Arendal politistasjon til Dagbladet.