Tør ikke si navnet til den avdøde

51-åringen som er siktet for å ha drept og partert elskerinna Eva (51), unngår å si navnet hennes.

DRAPSMISTENKT: 51-åringen er mistenkt for drapet på sin elskerinne, Eva Magnusson (51). Han er leder ved universitetet ved Örebro og beskrives av venner som rolig og vennlig. Foto: Privat
DRAPSMISTENKT: 51-åringen er mistenkt for drapet på sin elskerinne, Eva Magnusson (51). Han er leder ved universitetet ved Örebro og beskrives av venner som rolig og vennlig. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 51 år gamle mannen som er mistenkt for det brutale drapet på Eva Magnusson (51) i Sverige, har sittet i varetekt i 25 dager. Han viser ingen tegn til psyiske lidelser, melder Expressen.

Levde et A4-liv 51-åringen levde tilsynelatende et A4-liv med samboer, to voksne barn og en lysende karriere ved universitetet i Örebro. På fritida liker han å gå på ski i skogen, der likdelene er funnet, samt spille golf med gode venner. I sitt hemmelige liv hadde han et kjærlighetsforhold til Eva, som politiet tror han drepte og parterte, før han gjemte likdelene i skogen.

- Dersom han har gjort dette, er han en narsissist med psykopatiske trekk, sier rettspsykiater Sten Levander til Aftonbladet.

For flere uker siden fikk politiet et tips av en turgåer i Örebro som mente hunden hans oppførte seg merkelig.

Fortsetter arbeidet Politiet gjorde søk i området, og fant en likdel begravet i en plastpose dypt nede i snøen. Drapsofferet er identifisert som Eva Magnusson (51).

Selv om drapet blir sett på som svært brutalt i Sverige, sier kilder til Expressen at 51-åringen ikke viser tegn til psykiske lidelser som kan forklare hans handlinger. Ifølge Expressen, har han ikke en gang, med unntak for politiet avhør, sagt navnet til Eva eller snakket om henne mens han satt i varetekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer