- Tør ikke være alene med Per

LILLESTRØM (Dagbladet): Forsvarerdramatikken i trippeldrapssaken fortsetter, selv om den offisielt er lagt død. Veronicas forsvarere, Heidi Ysen og Frode Sulland, tar ikke lenger sjansen på å være alene med Per Orderud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Siden Cato Schiøtz tirsdag gikk ut og beskyldte oss for å påvirke hans klient, har vi unngått å være sammen med Per uten at andre er til stede, sier advokat Ysen til Dagbladet.

- Vi har valgt å innta dette standpunktet for å unngå enhver form for spekulasjon om vårt forhold til Per, understreker Ysen.

I helga har aktorat og forsvarere forberedt seg på prosedyrene, som starter i morgen. Advokatene Tor Kjærvik og Johnny Veum har tatt inn på Olavsgård et par- tre kilometer fra rettslokalet på Åråsen, for å få konsentrert seg skikkelig. Der bli de trolig til i morgen.

Åttende uke

I dag starter Orderud-saken på sin åttende uke i Eidsivating lagmannsrett. Denne mandagen kan bli en av de dramatiske - eller ende med et skikkelig antiklimaks. Advokat Morten Kjensli ønsker Per tilbake i vitneboksen. Advokat Tor Kjærvik vil ha Ole Robert Kirkemo samme sted. Men situasjonen for begge er at de kan nekte.

Dessuten kommer Veronicas tidligere kjæreste. Han vil fortelle retten om hva Veronica skal ha fortalt ham om sitt forhold til Per etter at de ble gift. Det blir neppe en lystelig forestilling for odelsgutten på Orderud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer