Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut
SNØFRESER TIL SALGS: Tor Otto Andreassen prøver å få solgt den minst ti år gamle snøfreseren sin på en humoristisk måte, som har vekt oppsikt og god stemning for flere. Snøfreseren er lagt ut for 1 500 kroner, men på sikt vurerer han å legge inn at han ønsker å bytte i stedet. Foto: Skjermdump
SNØFRESER TIL SALGS: Tor Otto Andreassen prøver å få solgt den minst ti år gamle snøfreseren sin på en humoristisk måte, som har vekt oppsikt og god stemning for flere. Snøfreseren er lagt ut for 1 500 kroner, men på sikt vurerer han å legge inn at han ønsker å bytte i stedet. Foto: Skjermdump Vis mer

Uvanlig annonse på finn.no:

Tor Otto selger «Snøfreser-helvete»: - Den er i stand, men ikke i god stand

I en annonse på Finn prøver Tor Otto Andreassen å få solgt snøfreseren sin. «Æ e sikker på å ha bantes og plagdes i flere tima enn æ har frese med den».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tor Otto Andreassen (52) fra Tromsø la ut en noe uvanlig salgsannonse på finn.no på torsdag, som har vekt stor oppsikt, skriver avisa Nordlys.

- Jeg har en gammel snøfreser som har stått under snøen hele vinteren. Siden jeg fikk start da jeg dro den fram var det litt for gale å kaste den, sier Andreassen til Dagbladet, og ler.

SELGER: Tor Otto Andreassen (52) har lagt ut annonser på finn flere ganger, men denne gangen prøvde han en ny salgs-teknikk. Foto: Privat
SELGER: Tor Otto Andreassen (52) har lagt ut annonser på finn flere ganger, men denne gangen prøvde han en ny salgs-teknikk. Foto: Privat Vis mer

«Kvalitetsmessig kan du glemme alle forestillinger om et kjøretøy av tysk opprinnelse i premium-klassen. Her snakke vi om kinesisk 3. divisjon i en idrett som den vanlige kineser neppe har hørt snakk om, selv om den e laga og sammenskrudd i Amerika. Altså fullt på høyde med det billigste du får kjøpt i ymse forretninger rundt omkring», er noe av det som står i den kreative annonsen.

- Jeg tenkte jeg kunne lage en morsom annonse, hvor jeg påpeker at det ikke er det beste du får tak i, at det ikke er et kvalitetsprodukt, forteller han.

Andreassen tok med seg annonseteksten på jobb, hvor den ble godt mottatt og han fikk tommel opp for å legge den ut.

Skapte god stemning

Snøfreser-selgerens annonse fikk over 200 visninger etter bare to timer i går, og han forteller at mobilen hans plinga konstant.

Så langt har flere lagret annonsen, mens noen også har tatt kontakt og lurt på om det er mulig å prute.

- Jeg har fått en del kommentarer og folk ler godt. Hvis den kan være med å gi folk litt underholdning, så er det helt topp, sier Andreassen og ler godt.

«Den har en lei tendens til å finne frem ting som blei gjenglemt før snøen kom, det være seg sko, leker, fotballer, stein, etc., men også ski, staver, koster og skjøteledninger har den en egen evne til å få tak på», står det.

- Så den fungerer fint?

- Den fungerer. Men fint var ikke mitt ord, svarer han og ler.

- Jeg har også valgt å bruke uttrykket «i stand», istedenfor «i god stand», legger han til.

«Æ e sikker på å ha bantes og plagdes i flere tima enn æ har frese med den. Æ blei fette lei av å drasse rundt med lomman full av knekkbolter og verktøy, derfor e hjulboltan skifta ut med en tjukkere type, mye tjukkere, som aldri knekker. Det hjalp, i hvertfall på tøyet i lommene».

Dugnadsarbeid for kommunen

Foreløpig har annonsen bare ligget ute i ett døgn, så Andreassen er litt usikker på planen videre framover, for å få solgt freseren.

- Kanskje jeg utvider til om noen vil bytte, sier han.

Nederst i salgsannonsen legger han til at potensielle kjøpere kan komme å se og prøve freseren. Da ser han helst at de kommer gående, slik at de kan gjøre litt dugnadsarbeid for kommunen på vei hjem.

En annen mulighet er å avtale levering, men da må hengeren freses fram.

Tromsøværingen legger til at det har vært mye snø i vinter og at snøfreseren har vært i bruk, senest i går. Men han har nå fått seg en ny.

Han melder også om snø og fint vær i Tromsø i dag - skikkelig påskevær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media