Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tor sikret sønnen Henrik (9) fra stormen «Tor»

Et stort antall skoler i Bergen og Hordaland har valgt å sende elevene hjem før stormen «Tor» truer for alvor om kort tid.

HJEM FRA SKOLEN FØR STORMEN KOMMER: Tor Nordal har hentet sin sønn Henrik T. Nordal fra Ulsetskogen skole. Alle barna må hjem før stormen Tor truer med farlige hendelser. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN
HJEM FRA SKOLEN FØR STORMEN KOMMER: Tor Nordal har hentet sin sønn Henrik T. Nordal fra Ulsetskogen skole. Alle barna må hjem før stormen Tor truer med farlige hendelser. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Vinden har allerede begynt å riste i furutrærne rundt Ulsetskogen skole i bydelen Åsane i Bergen. Regndråper pisker mot ansiktet til Henrik T. Nordal (9). Han går i klasse 3 b.

- Jeg mener det er helt riktig av skoleledelsen å sende barna hjem i dag. Det er varslet så kraftig uvær at det vil være uforsvarlig å la være, sier Tor Nordal til Dagbladet.

Sendte ut SMS Skoleledelsen har sendt ut sms-melding til elevenes foreldre ved Ulsetskogen skole i bydelen Åsane i Bergen. Ved 11.30-tida har foreldrene begynt å komme for å hente barna siden, men mange barn går aleine. Det er trygt en stund til. Et stort antall skoler og barnehager i Bergen og Hordaland har valgt å gjøre det samme.

- Jeg har en veldig grei arbeidsgiver, så dette går helt fint. Nå skal jeg kjøre min sønn hjem slik at han kommer seg i sikkerhet før stormen kommer for alvor, sier Tor Nordal.

- Må komme trygt hjem Avdelingsleder Kim Sander sier at barna blir sendt hjem fordi det handler om sikkerheten for de 240 elevene ved skolen.

- Med det varselet vi har fått, velger vi å sende elevene hjem nå for at de skal kunne komme trygt hjem før uværet setter inn for alvor. Barn som går i SFO kan være der en stund til. Vi stenger ikke SFO før foreldrene har kommet for å hente sine barn, sier Kin Sander.