<strong>TORDENVÆR:</strong> Deler av Østlandet rammes av tordenvær. Det påvirker trafikken fra Gardermoen. Foto: Foto Stian Lysberg Solum / SCANPIX
TORDENVÆR: Deler av Østlandet rammes av tordenvær. Det påvirker trafikken fra Gardermoen. Foto: Foto Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Tordentrøbbel på Gardermoen. Uvær rammer flytrafikken

Flyreisende fra Gardermoen må regne med forsinkelser på grunn av tordenvær. Uværet har allerede fått konsekvenser for en mann i Asker som ble truffet av lynet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen ble kjørt til Ullevål sykehus onsdag formiddag, men fikk ikke alvorlige skader, ifølge NRK.

- Han har litt vondt og føler seg mørbanket, men så vidt jeg skjønte har han ingen skader, sier mannens sjef, Morten Bogerud.

Samtidig opplyser SAS til kanalen at reisende fra Oslo må regne med forsinkelser i flytrafikken på grunn av tordenbyger. Det er ventet at problemene vil vare utover ettermiddagen og fram mot klokken 19.

I løpet av dagen har det også vært flere andre lynnedslag på Østlandet. Lynet får blant annet skylden for en husbrann på Fjellstrand, ifølge politiet i Follo.

110-sentralen i Romerike rykket også ut til kontroll etter et lynnedslag i Nordkisa, melder de på Twitter.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer