Tore Pedersen kan miste resten av sesongen

Tore Pedersen kan være ute for resten av sesongen. Den kneeopererte Wimbledon-stopperen har vært i full trening de siste to ukene og skulle gjøre comeback i en reservelagskamp i går kveld, men måtte kaste inn håndkledet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Smertene i kneet er tilbake igjen, og jeg spiller helt sikkert ikke lørdag heller, sier Tore Pedersen.

For bare en uke siden var han svært optimistisk med tanke på et comeback. Etter en internkamp forrige fredag kom imidlertid tilbakeslaget.

- Jeg begynte å kjenne smertene igjen, en slags murring i kneet, og bestemte meg for å ta det med ro. Det viktigste nå er verken EM eller klubbspill for Wimbledon, men å bli bra i kneet igjen, sier Pedersen.

Etter operasjonen i høyrekneet i oktober har det blitt lite fotball. 30-åringen har ikke fått flere enn seks kamper for Wimbledon denne sesongen.

- Det er en alvorlig skade, og jeg risikerer resten av karrieren ved å starte for tidlig. Jeg håpet lenge at jeg skulle være klar igjen til helgen, men nå setter jeg meg ikke slike mål lenger. Kanskje blir jeg skadefri i mars, kanskje ikke før i juni. Foreløpig håper jeg bare å få være med for fullt neste sesong, sier Pedersen til NTB.

Dermed ser det mørkt ut for 30-åringen, også landslagsplassen til sommerens EM-sluttspill henger i en tynn tråd.

KRITISK KNE: Tore Pedersen frykter at hele sesongen kan være ødelagt på grunn av kneskaden.