Tore Tønne funnet død

Tidligere helseminister Tore Tønne ble funnet død på en rasteplass i Lier kommune i går kveld. Han ble meldt savnet av familien natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tore Tønne ble funnet på en rasteplass på riksvei 285 i Lier, et par kilometer fra Toverud gård mellom Skaret og Sylling klokka 19.40 i går kveld. Tønne ble 54 år og etterlater seg kone og to barn.

- Tønne ble funnet av en politipatrulje som rykket ut etter at et vitne meldte om en bil som svarte til beskrivelsen, sa operasjonsleder Øyvind Aas ved Søndre Buskerud politidistrikt på en pressekonferanse i Drammen i går kveld. Tønne ble funnet død like i nærheten av bilen sin.

Avtalt møte

Ifølge politiet ble Tore Tønne meldt savnet av familien ved 01-tida natt til i går. Da han ikke kom til et avtalt møte med sin advokat lørdag morgen, ble letingen trappet opp. Klokka 16 i går rykket politiet ut med en offentlig etterlysning der publikum ble bedt om å være på utkikk etter Tønnes bil.

- Tønne hadde ikke gitt lyd fra seg siden klokka 17.30 fredag ettermiddag, sier Aas, som karakteriserer dødsfallet som en personlig tragedie. Etter at han hentet sin bil på verksted i Oslo har ingen vært i kontakt med den tidligere helseministeren.

Politiet understreker at det ikke finnes grunnlag for å tro at Tønne skal ha blitt utsatt for noe kriminelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer