Torleif (41) sporløst forsvunnet

Torleif Løyning ble tirsdag operert for en hodeskade. Torsdag ettermiddag forsvant han fra Haukeland sykehus, og siden har ingen sett ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Løyning, som jobber som snekker ved Herøysundet i Kvinnherad, ble innlagt på nevrokirurgisk avdeling ved Haukeland universitetssykehus etter at han kollapset foran arbeidskolleger tirsdag.

-  Etter å ha vært utsatt for en fallulykke på et nybygg følte han seg dårligere og dårligere og sank sammen, sier politibetjent Jarle Rørdal ved Kvinnherad lensmannskontor.

Han ble først sendt til legesenteret på Husnes før han ble fraktet til Haukeland med helikopter.

Mysterium

Moren Sølvi Løyning (65) sier til Dagbladet at det er et mysterium hvordan sønnen sporløst forsvant fra Haukeland universitetssykehus torsdag ettermiddag.

Der skal Løyning sist ha blitt observert ved 17-tida.

Hun og mannen Helmer var på besøk på sykehuset både tirsdag og onsdag.

-  Da vi besøkte ham, var han i ganske fin form, og kunne prate for seg. Men han har vært i narkose og gått på sterke medisiner etter operasjonen, så han var noe desorientert. Muligens har han følt seg så bra et øyeblikk torsdag at han ønsket å dra hjem, sier mora til Dagbladet.

Hun er fortsatt optimist på sønnens vegne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer