Tormod slår tilbake

Stockholm: Telenor er i forhandlinger om å kjøpe ut British Telecom i svenske Telenordia, melder den svenske nettavisen Ekonomi24.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge den svenske nettavisen kan en avtale ventes innen kort tid. Fungerende pressetalsmann Steinar Osterman i Telenor vil ikke bekrefte dette, men sier Telenor og British Telecom (BT) «snakker sammen om Telenordias framtid.»

-Vi har sett at vi har forskjellige interesser, og vi ønsker å finne en bedre løsning. Men dette sa vi jo allerede da vi tidligere i år la fram resultatene fra 1. kvartal, sier Osterman til NTB.

- Er Telenor og BT uenige om hvorvidt Telenordia skal utvide sin satsing i Sverige?

- Det vil jeg ikke kommentere. Vi sender ut en melding når vi har noe å fortelle.

Tormod slår tilbake

Nyheten kommer dagen etter ryktene om at det pågår forhandlinger for å skape en nordisk telegigant med svenske Telia, Tele Danmark og finske Sonera, men med Telenor på utsiden. Grunnen til at Telenor skulle holdes utenfor var angivelig den høye statlige eierandelen i Telenor.

Lekkasjen om at det går mot overtakelse av Telenordia kom svært beleilig for Telenor. Det demonstrerer at Telenor ikke akter å gi seg i det som omtales som den nordiske telekrigen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer