Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Torpederte politibil under flukt

Etterpå svømte sjåføren fra politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En patrulje som rykket ut til Ådland i Samnanger kommune ved 00.45-tiden, fikk den lite hyggelige opplevelsen å bli påkjørt av en lastebil med vilje.


- Politibilen ble satt ut av spill, mens lastebilen satt kursen mot Os og ble borte til vi kom over den igjen på morgenkvisten. Jakten ble gjenopptatt, og lastebilen forsvant inn en blindvei som ender i en sjø.


Der hoppet mannen uti og la på svøm over til den andre siden slik at han nok en gang slapp unna. Vi leter nå etter ham med seks patruljer og hunder, sier operasjonsleder Oddvar Nordfonn i Hordaland politidistrikt.


Politiet rykket ut i første omgang etter at publikum meldte om at mannen sent søndag kveld hadde vist spesiell interesse for båter og båtmotorer. Da han ble kontaktet, skal han først ha gjemt seg i en hekk og deretter vært borte en stund før han kom tilbake.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling