Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Torpedo angrer

En 31 år gammel mann som er siktet for å ha kidnappet, truet og bundet en 15 år gammel jente i Sarpsborg tidligere i sommer, angrer på det han gjorde. Han hevder at han ikke er en skruppelløs torpedo, slik han er blitt framstilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen bisto en 51 år gammel kvinnelig kioskeier med å kidnappe en 15 år gammel jente som arbeidet i kiosken til kvinnen. Motivet skulle være at jenta hadde stjålet penger fra kvinnen.

- Jeg er ingen torpedo, og det har aldri vært snakk om at jeg skulle få betaling for dette, sier 31-åringen til Sarpsborg Arbeiderblad, via sin advokat.

Siktede hevder han kun skulle fungere som sjåfør for kvinnen, og at han flere ganger forsøkte å stanse det som var i ferd med å skje. Hadde han visst at kioskeieren planla en straffbar handling, hadde han aldri deltatt, sier mannen.

Politet er derimot av en annen oppfatning, og opprettholder siktelsen mot 31-åringen.

- Vi mener bestemt at det ikke dreier seg om noen vennetjeneste, men at 31-åringen har tatt et betalt oppdrag, sier politiførstebetjent Svein Midtskog til Sarpsborg Arbeiderblad.

(Dagbladet.no)