Torpedo fryktes drept etter MC-besøk

Oslopolitiet har pågrepet fire menn etter at en kjent torpedo forsvant. Han ble sist sett tirsdag i lokalene til en motorsykkelgjeng med Hells Angels-forbindelser. Politiet satte igang en storstilt etterforskning da samboeren hans i går meldte ham savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet frykter at noen har likvidert den kjente torpedoen. De pågrep fire menn i lokalene til motorsykkelklubben Untouchables på Alnabru, og disse er siktet for narkotikabesittelse og besittelse av ulovlige våpen. Det er uklart om de har noe med torpedoforsvinninga å gjøre.

Kriminalteknikere har saumfart MC-lokalet på Alnabru på jakt etter spor. Politiet bekrefter at mannen er savnet, men vil ikke kommentere drapsryktene eller funn gjort i MC-lokalene.

Samboeren varslet politiet

Den savnede mannen er en god venn av kjendistorpedo Jan Kvalen som har blitt utsatt for flere drapsforsøk de siste månedene. Det er ikke klart om forsvinninga har en sammenheng med Kvalen-attentatene.

Det var samboeren til den savnede torpedoen som varslet politiet i går. Politiet fikk seinere opplysninger om at torpedoen var sett ved MC-klubben, og de forsøker nå å få ytterligere opplysninger fra det kriminelle miljøet.

Rykter om drap

Den savnede torpedoen er tidligere dømt for voldsbruk, og han er kjent i hovedstadens kriminelle miljø som en svært fryktet mann. Etter flere år som pengeinnkrever har han et solid rykte. De siste månedene har han vært ettersøkt av politiet for å ha framsatt trusler i forbindelse med pengeinnkreving.

I hovedstadens kriminelle miljø har det de siste dagene gått rykter om at torpedoen skal ha blitt tatt av dage.

Han ble for kort tid siden sluppet ut av fengsel etter å ha sonet en dom på fire og et halvt år for en skyteepisode på Vinterbro i 1996. Der skal han ha avfyrt fire skudd mot en annen torpedo.