Torpedo operert i natt

Den kjente torpedoen Jan Kvalen (49) slapp fra skuddangrepet med moderate skader. Politiet har ikke pågrepet mennene som skjøt ham i går kveld. Det er andre gangen i løpet av kort tid at Kvalen blir angrepet hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skyteepisoden skjedde ved 22-tiden i Kløfterhagen på Lindeberg i Oslo. Kvalen ble i natt operert ved Ullevål sykehus, men skadene er moderate, opplyser Ullevål sykehus til NTB. Han må bli på sykehuset i et par dager.

Politiet vil ikke si hva Kvalen har forklart om angrepet eller hva årsaken er til at noen vil komme ham til livs.

Blødende og medfaren klarte den kjente torpedoen å ta seg over til naboen som bor bare et steinkast fra hjemmet til torpedoen. Bevæpnet politi søkte i går kveld med hunder i nabolaget etter gjerningsmennene, og naboene ble bedt om å holde seg inne.

- Vi har sjekket ut huset og området rundt, og funnet noen klær som kan ha noe med dette å gjøre. Vi fortsetter finsøk i huset. Hvis det er brukt våpen, har vi håp om å finne tomhylster, sier operativ uteleder Geir Rønningen til NTB.

Etter det Dagbladet har grunn til å tro dreier det seg om et internt oppgjør i torpedomiljøet i Oslo. Kvalen skal den siste tida ha jobbet for å få ro og orden i miljøet.

Flere angrep

Dette er andre gangen i løpet av en drøy måneden at naboene i Kløfterhagen blir vitne til et slikt drama. Torsdag 28. september kom en av naboene over Kvalen mens to menn mishandlet han på det groveste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer