Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Torpedo skulle ordne opp mellom politikjærester

Det turbulente samboerforholdet mellom de to politibetjentene havarerte. Da politikvinnen skulle hente sine siste eiendeler - noen kasseroller - fra parets felles bolig, hadde hun med seg en erfaren politisjef som støtte. Sammen med politisjefen dukket også en kjent torpedo opp på døra til politimannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Politiet må rydde opp

Vurderer å anmelde

- Vi undersøker saken

Politisjefen skal ha sagt at han hadde skytevåpen liggende i bilen. Da politimannen forsøkte å stikke av fra den ubehagelige situasjonen, ble bilen hans sperret av.

Dramaet med politiparet, politisjefen og torpedoen i hovedrollene, og to venner av torpedoen, skjedde mandag denne uka. Det får etterspill.

Politimannen, som for tida har permisjon fra politiet i Oslo, ble kjent med politikvinnen da de hadde kontor ved siden av hverandre på Politihuset på Grønland. Hun er nå ansatt i en betrodd spesialmedarbeiderstilling ved Oslo politidistrikt.

Arbeidsforholdet utviklet seg til et kjærlighetsforhold, og politikvinnen flyttet hjem til mannen.

Etter et heller turbulent samliv er forholdet mellom de to politibetjentene alt annet enn hjertelig.

Flyttet ut

Mandag skulle den 34 år gamle politikvinnen hente resten av eiendelene sine i parets felles bolig på Romerike.

Mens samboeren var på jobb pakket politikvinnen sine saker fra parets tidligere felles hjem.

- Da jeg kom hjem, sto det igjen noen kasseroller, litt pyntegjenstander til badet og en sengebunn som tilhørte henne. Jeg ringte og varslet om at hun hadde glemt sakene, sier politimannen (31).

De to gjorde ifølge politimannen en avtale om at hun skulle komme og hente kasserollene samme kveld.

- Denne saken kommenterer jeg ikke, var det eneste politikvinnen ville si til Dagbladet i går.

Torpedo og politi

Sammen med politikvinnen kom en politisjef fra Follo politidistrikt. Han var med henne som en støtte.

- Jeg spurte henne om hvorfor hun hadde med seg politisjefen. Hun svarte da at hun var redd meg. Jeg har aldri truet eller slått henne, sier den 31 år gamle politimannen.

Dagbladet fikk i går bekreftet at politimannen ikke er anmeldt for slike forhold.

Etter et intermesso foran boligen på Romerike - hvor flere naboer var vitner - forsøkte politimannen å kjøre fra stedet.

- Idet jeg forsøkte å kjøre bort, fordi jeg syntes hele situasjonen var svært ubehagelig, kastet min tidligere samboer seg inn i baksetet på bilen. To andre biler - politisjefens privatbil og en sort Mercedes stasjonsvogn - sperret meg inne, sier politimannen.

- Det er klart at jeg var skremt. Politisjefen kjente jeg fra før. Men mannen i Mercedesen viste seg å være en kjent torpedo, noe politisjefen seinere bekreftet overfor meg, sier den 31 år gamle politimannen.

- Ubehagelig

Politimannen, som i flere år har tjenestegjort i betrodde stillinger ved Oslo politidistrikt, følte seg grovt sjikanert.

Situasjonen løste seg etter hvert og ingen personer kom fysisk til skade.

- Politisjefen fortalte meg seinere på telefon at han og min ekssamboer hadde tatt med seg torpedoen og to andre personer. Uoppfordret sa politisjefen at torpedoen hadde tilknytning til et organisert kriminelt miljø i Oslo, sier politimannen.

Ifølge politimannen fortalte politisjefen at han hadde to rifler i bilen.

- Jeg skjønte aldri hvorfor han (politisjefen, red.anm.) fortalte at han hadde skytevåpen i bilen. I ettertid har jeg tenkt mye på det, sier politimannen.

Politisjefen ønsker ikke å kommentere saken. Det har ikke lyktes Dagbladet å nå torpedoen.

FØLTE SEG TRUET: - Selvfølgelig følte jeg meg truet da min tidligere samboer og kollega kom på døra hjemme hos meg med en politisjef of en kriminell torpedo, sier politimannen som ønsker å være anonym.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media