Torpedodamer tiltalt for grov vold

To Oslo-kvinner (22 og 37 år), som opererer som torpedoer, risikerer flere års fengsel for brutal voldsbruk, trusler og pengeutpressing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 22 år gamle kvinnen skal i september 1997 ha knekt nesa på en mann etter flere kraftig slag med knyttet hand. Hun skal ha tvunget mannen til å kjøre fra Strømmen til Oslo sentrum, hvor han ble truet til å levere fra seg en TV, et videoapparat, og dessuten ha krevd ham for 120000 kroner.

Grove trusler

I samme periode skal hun truet med å utslette ham og hans familie.

I frykt skal mannen ha gitt fra seg en Rolex-klokke og gullvarer som betaling.

Ved et annet tilfelle skal den 22 år gamle kvinnelige torpedoen ha sparket og slått samme mann både i ansiktet og på kroppen.

Lille julaften 1997 skal kvinnen ha rettet et skytevåpen mot hodet til en annen mann. Han skal ha blitt truet til å betale henne 3000 kroner. Også denne mannen har hun truet med å utslette hele familien.
Kvinnen, som vanker i et kriminelt belastet miljø, er også tiltalt for tre kidnappinger og besittelse av narkotiske stoffer. Straffesaken skal for retten i vinter.

Kniv i ryggen

Tiltalen mot en 37 år gamle Oslo-kvinne er også omfattende og brutal. Hun er tiltalt for 17 forhold. Før jul 1997 skal hun ha truet en mann med slag i ansiktet og på kroppen mens han lå på soverommet sitt.

En kniv skal ha blitt dratt over strupen, og en fondugaffel nedover ansiktet. Mannen skal ha blitt tvunget til å kysse føttene hennes flere ganger.
Ifølge tiltalen skal mannen ha blitt stukket i ryggen med en kniv. Deretter skal kniven ha blitt vridd flere ganger om i såret. Rundt halsen skal han ha fått surret en hundekjetting, slik at han nesten mistet bevisstheten.

Fornærmede skal ha betalt 25000 kroner.