Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Torpedoer slo til - i feil hus

STAVANGER (Dagbladet): Torpedoene bandt en mann med telefonledning og gjøv løs på den andre. - Betal det du skylder! krevde de kompromissløst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men de to Stavanger-mennene skyldte ikke penger til noen. Torpedoene hadde tatt seg inn i feil hus!

De to kameratene som aldri hadde vært på «samfunnets mørkeside», hadde vært en tur på byen i helga, og avsluttet en hyggelig kveld hjemme. Andre gjester hadde nettopp forlatt huset da de uvedkommende trengte seg inn.

- Dessverre hadde vi ikke låst døra etter at andre besøkende hadde gått. Men vi ante jo fred og ingen fare, forteller Stavanger-mannen.

Uhyggelig

- De var i hvert fall ikke tilfeldige pengejegere fra stoffmiljøet, sier mannen. De ønsker ikke å framstå med navn og bilde fordi de er redde for reaksjoner fra torpedoene.

- Det var en uhyggelig opplevelse, forteller mannen som ble bundet til Dagbladet.

Overfallet er anmeldt til politiet, som imidlertid har få spor å gå etter. Ofrene har gitt en beskrivelse av gjerningsmennene, og politiet har gransket åstedet.

- De var helt klart på jakt etter en person som skyldte noen et pengebeløp. Det nyttet ikke at vi forklarte at vi var helt uskyldige, sier Stavanger-mannen.

- Huseieren ble kraftig mørbanket med slag og spark, og ble også fratatt innholdet i lommeboka si.

- Han har vært til legebehandling og er merket av behandlingen han fikk, forteller kameraten, som fastbundet med telefonledning bare kunne være tilskuer til det hele.