- Tortur var hevn etter sexovergrep

To menn er varetektsfengslet etter at to menn i forrige uke ble kidnappet og mishandlet i Malmö. Den ene mannen døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): På onsdag kveld i forrige uke stormet et titall bevæpnede menn inn i en leilighet i Sofielund i Malmö. De lette etter en navngitt mann. De fant ikke denne mannen, men tok i stedet med seg en 20 år gammel mann som befant seg i leilighetene.

Ifølge Aftonbladet.se tror svensk politi at kidnappingen var hevn etter et angivelig seksuelt overgrep mot ei tenåringsjente.

Varslet politiet - ble drept

En 29 år gammel kamerat dro fra leiligheten for å varsle politiet om at 20-åringen var bortført. Han anmeldte også mennene for trusler.

- Han var her og avla et vitneavhør, bekrefter Skåne-politiets informasjonsdirektør Lars Förstell overfor avisa.

29-åringen dro deretter tilbake til leiligheten, og han befant seg der da de samme mennene som hadde kidnappet kameraten vendte tilbake litt seinere. Denne gangen tok de 29-åringen med seg. Dagen etter ble mannen funnet drept i en skog nord i Skåne.

20-åringen som først ble bortført, overlevde langvarig mishandling, blant annet med kniv. Han hevder å ha blitt mishandlet på det groveste i flere timer, for så å bli dumpet i en park.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.