- Torturert med drill

28-åringen ble grovt mishandlet i en bilforretning i Bergen, trolig for narkogjeld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Torsdag i forrige uke ble den 28 år gamle mannen lurt med til et bilforretning i Møllendal-området, skriver Bergens Tidende. Mannen skal ha blitt bundet fast til en stol, før minst to menn slo ham i hodet og på overkroppen med et redskap. Den ene mannen skal ha vært den klart mest aktive i mishandlingen.

I går ble to menn på 33 og 35 år varetektsfengslet i fire uker siktet for den grove volden. Den 35 år gamle siktede er en av medeierne i den nystartede forretningen, skriver BA. Politiadvokat Trond Eide, som representerte påtalemyndigheten under fengslingsmøtet i går, sier ifølge Bergens Tidende at mannen ble boret i kroppen med en drill.

- Akkurat hvordan drillen er brukt er usikkert, ettersom vi ikke har fått legerapporten enda. Mistanken om at det er brukt en drill baserer seg foreløpig på fornærmedes forklaring, sier politiførstebetjent Carl-Petter Leganger i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

28-åringen ligger nå på Haukeland sykehus med hjernerystelse, bruddskader i ansiktet og flere kutt forskjellige steder på kroppen.

- Det dreier seg om svært grov vold. Offeret har blitt påført store, men ikke livstruende skader, sier politiadvokat Sidsel Isachsen til BT.

Den fornærmede og de siktede skal kjenne hverandre fra før, og politiet sier at mye tyder på at det dreier seg om et pengeoppgjør i narkotikamiljøet. Begge de siktede mennene skal tidligere være dømt for narkotikaforbrytelser, skriver BA.