Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Torturerte kona og seks barn

Patrick McMullen fikk 40 års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går falt dom mot en 41 år gammel familiefar som har misbrukt familien sin på det groveste. Dommen, for misbruk av mindreårige, voldtekt, vold og andre grove overgrep, lød på 40 år. Patrick McMullen selv sa ingenting da han fikk dommen opplest. Historien til McMullen-familien er uvanlig sterk kost. Kona og de seks barna ble holdt fanget i en nedlagt nattklubb bak et tykt gjerde. Vinduene var dekket av mørkt stoff, slik at lyset knapt slapp inn. Familien ble holdt så isolert at ingen av barna visste hvordan de skulle skru på en dusj da de klarte å rømme i 2001, skriver USA Today.

41-åringen voldtok de tre døtrene sine og banket kona, ifølge dommen som falt i går i Salem i Massachusettes. Den eldste datteren, som nå er 21 år gammel, sier at hun bli misbrukt en rekke ganger fra 1995 til 2001, flere ganger mens søsknene var til stede. Barna forteller at de ble slått med belte og andre gjenstander.

Før dommen ble avsagt, fikk kona Christine McMullen noen ord.

- Ved å misbruke barna slik han gjorde, har han drept barndommen deres, sa kvinnen, som fortalte at barna ikke visste hva et gangfelt eller en rulletrapp var.

I mai 2001 klarte hun å få med seg alle barna og rømme.

Barna uttrykker glede over at faren kommer i fengsel.

- Jeg synes han skal være i fengsel for alltid, sa ett av barna i en samtale med aktor Kathe Tuttman.

- Han døde for lenge siden. En ond mann tok hans plass, sier en av døtrene.