Toska får 20 års fengsel

David Toska fikk sin siste dom i Oslo tingrett i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): David Toska ble i dag dømt til totalt 20 års fengsel i den såkalte Wonderboy-saken, norgeshistoriens største hasjsak.

Denne straffen legges oppå de 18 årene han fikk i Høyesterett for NOKAS-ranet. Det betyr at David Toska må sone 20 år i fengsel før han er fri.

I denne straffen ligger også ranet av Postens Brevsenter i Oslo, og et mislykket ran av Norsk Medisinaldepot. Toska valgte i august i år og tilstå disse forholdene, for å slippe flere rettssaker.

I dag mottok han det som kan bli hans siste dom uten noen synlig reaksjon. En betydelig tynnere Toska var iført blå dongeribukser og lyseblå skjorte, og satt sammen med sin forsvarer Øystein Storrvik på bakerste benk i sal 828 i Oslo tingrett.

På tilhørerbenken satt Toskas samboer og mor til hans barn.

Toska var en av nesten tjue personer som deltok i smuglingen av nesten 800 kilo hasj fra Nederland til Norge. 30. november 2004 ble en trailer full av hasj stoppet på Svinesund.Danny Bungard skal ha vært hovedmannen bak smuglingen av de enorme hasjpartiet. Han ble pågrepet sammen med David Toska i Spania.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer