Toske- rollen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stellan Skarsgård er i Oslo for å filme. Sammen med Hans Petter Moland. Altså, Skarsgård på Alnabru. Stellan som vi første gang så for cirka 456 år siden i tv-serien «Bombi Bitt och jag», basert på en 1932-roman av Fritiof Nilsson Piraten. Boka er vel det nærmeste svensk litteratur kommer selveste Tom Sawyer.

Men nå Stellan, skal du høre, og Moland, Bjørn Floberg og Bjørn Sundqvist, at dere trenger en amatørskuespiller som kan komme inn på settet og gjøre sitt livs eneste rolle som tosk. Ja, hører dere! Drømmen er å spille en cool tosk. Ok?

Hvorfor denne patetiske søknad om ei filmrolle? Jo, vi trenger alle våre nye utfordringer ettersom verdensøkonomien går rett i dommedagshvelvet, klimaet seiler sin egen høye sjøgang på de sju hav og religionene har gått i strupene på hverandre, mens det selvsagt kriges, kaves, drepes, lures og vi er alle under pisken (DumDum Boys).

Vi er derfor nødt til å bruke alle midler for å kunne jobbe med drømmen som Bruce Springsteen synger. For gårsdagens vekstnæring av bedriftspsykologer, coacher, HR, rollespillrådgivere og bankanalytikere har ingen troverdighet igjen. De er rett og slett dønn ute, takk O’Lord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer